In Amersfoort hebben we een leuk plekje gevonden voor ons jaarlijkse Lothlorien cafe georganiseerd door de Vereniging Vrienden. Zondag 3 december van 14.00-17.00 vind je ons in het Buitenhuis Blom

Kom langs om kennis te maken en de laatste nieuwtjes over centre Lothlorien (een kleinschalig cursus, yoga en spiritueel centrum in Noord Oost Frankrijk) te horen. Of om bij te praten en oude en nieuwe bekenden van Lothlorien te ontmoeten.

Ook als je wil uitwisselen over ideeen die je hebt om iets op Lothlorien te komen doen, voel je welkom. Als je van te voren een mailtje stuurt zorgen we ervoor dat lucas of Fredy tijd voor je hebben. Vanaf voorjaar 2024 zijn er ook weer mogelijkheden om als seizoenbewoner en vrijwilliger te komen.

Richard en Pinky van Heart of India, the yoga institute France, zijn aanwezig voor al je vragen over het uitgebreide yoga programma dat zij op Lothlorien aanbieden.

En Maurice Mooiman is er om je meer te vertellen over de mini monoliet die hij ontworpen heeft met als voorbeeld de grote monoliet met de flower of life die op Lothlorien staat.

locatie Vriendencafé:

Buitenhuis Blom

Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
e-mail: [email protected]

Parkeerinformatie

Bij Buitenhuis Blom is plaats voor maximaal 8 auto’s. mochten er meer auto’s zijn kunnen deze parkeren op de parkeerplaats van Dierenpark Amersfoort. Parkeren kost daar 10 euro per dag.

Routebeschrijving

Barchman Wuytierslaan 51 zit tegenover de kabouterhut en het dierenpark. De inrit bevindt zich rechts naar het COA. Zo’n 50 meter verder vindt je Buitenhuis Blom.