Verblijf op Centre Lothlorien

Vanaf het landgoed loop je zo de bossen in. Je kunt verblijven in het Chateau, een vakantiehuis, een natuurhuisje of op de groene camping. In juli en augustus hebben we in principe alleen plek in combinatie met deelname aan een cursusweek en/of het kinderprogramma.

We hebben bewust geen Wifi. Verblijf is mogelijk van 15 april tot 1 november. De camping is open van half juni tot half september.

Het Château

In het Chateau kun je verblijven in de verschillende ruime gastenkamers (chambres d’ hôtes). Er zijn kamers voor 1, 2, 3 of 4 personen. 

De Camping

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen half juni en half september terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn dertien plaatsen beschikbaar. Er zijn op het court vijf plaatsen met elektriciteit voor caravans en campers. 

Vakantiehuizen

Lothlorien heeft twee vakantiehuizen op haar terrein.

Op de heuvel staat het voormalige wachthuis van het landgoed, het Gardien. De benedenverdieping hiervan is voor leden van de vereniging ingericht als vakantiehuis. Het tweede vakantiehuis vind je op de begane grond in het lange witte gebouw tegenover het Chateau.

Natuurhuisjes

Op het terrein staan ruim verspreid 7 natuurhuisjes. Alle huisjes hebben een fijne veranda en een buitenkeuken. 

Ontbijten, lunchen, dineren

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangenmenu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken. We bieden campinggasten een 3 maaltijden per dag arrangement voor €40,- per dag.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze vegetarische gerechten.
Je kunt bij ons ook glutenarm of veganistisch eten, wel graag bij de reservering vermelden. We rekenen per verzoek een dieet toeslag van €3,- per dag.

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. “Eet Smakelijk, Leef gezond” is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek “Eet smakelijk, Leef gezond” vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.