Samen rijden
Plaats een oproep op de liftpagina

Plaats een liftoproep


Oproep van Isabel Coenen

26 december zou ik graag willen meerijden naar Lothlorien en kan naar ieder station in Nederland komen, waarbij we de kosten kunnen delen
En eventueel op 2 januari weer terug 0633313018

Oproep van Renske de Boer

Op zondag 24 juli (of zaterdag 23 juli) zou ik heel graag mee willen rijden naar Centre Lotharien, waar ik de cursus ecoprinten ga volgen. Ik woon in het noorden van het land, maar kan naar elk station in Nederland reizen. Ik deel graag de benzinekosten en heb zelf ook een rijbewijs. Terugreis hoeft niet, omdat ik na deze week naar Parijs ga. Mocht je die kant ook op gaan en samen willen reizen, dan hoor ik het graag, lieve groeten en mocht je een plekje over hebben in de auto, stuur een mailtje naar [email protected]

Oproep van Diane Koning

Zondag 17 Juli reis ik naar Lothlorien voor de yoga wandel week, en blijf erna nog een weekje kamperen. Ik heb plek voor 1 persoon in mijn autootje voor iemand met niet al te veel bagage, om mee te rijden en de benzine kosten zo te delen. Ik woon bij Breda, en kan je daar van het station vroeg in de morgen afhalen.  Warme Groet Diane.

Oproep van Annette van Koesveld

Ik ga deelnemen aan de week met Lisette Thooft; startdatum 4 juli (mijn aankomst 3 juli). Ik reis in principe per flixbus maar heb problemen met mijn bagage. Ik wil graag met mijn fietskar en vouwfiets al dan niet gedeeltelijk terug naar Nederland fietsen. Nou mag je een stuk bagage groter dan de standaard maat meenemen, maar beide onderdelen voldoen daar niet aan. Ik zoek dan ook een lift voor één van de bagagestukken. Maten: fiets (90x38x81) fietskar (92x48x30). Heeft iemand wat ruimte over? Ik hoor het graag! Ik ben bereikbaar via telefoon 0615410656. Alvast dank!
Vriendelijke groet, Annette van Koesveld

Oproep van Anne van Rooijen

Beste mensen, ik doe dit jaar mee aan de zangweek en heb zojuist treintickets gereserveerd voor de heenreis. Voor de terugreis op 6 augustus zou het fijn zijn als ik met iemand mee zou kunnen rijden naar Nederland. Uiteraard tegen vergoeding. Ik woon zelf in Dronten, Flevoland, maar kan vanaf elk station in Nederland naar huis reizen. Bijvoorbeeld: Zwolle, Arnhem, Amsterdam, Amersfoort etc. Je kunt mij mailen op [email protected] Hopelijk tot ziens op Lothlorien, en eventueel bij de terugreis!

Oproep van Wilma Ferwerda

Graag zou ik op zondag 31 juli met iemand meerijden naar Centre Lothlorien. (Ik ga daar de zangworkshop volgen.) En als het kan ook terugrijden op zaterdag 6 augustus.

Ik woon in Amsterdam, maar kan natuurlijk naar een andere plek in Nederland reizen. Heen en terug hoeft natuurlijk niet met dezelfde persoon te zijn. Ik betaal graag mee aan de benzine. Ik heb een rijbewijs, maar ben geen ervaren chauffeur.

Mijn contact gegevens zijn 0627325201 of per mail [email protected]