Routebeschrijving

Domaine le Moiron ligt in Noordoost Frankrijk in het departement Haute Marne. Centre Lothlorien ligt op ongeveer een kilometer van het dorp Foulain en op 10 kilometer afstand van de stad Chaumont. Op de kaart vindt u Foulain en Chaumont nabij het knooppunt van de autowegen A31 (route du soleil) en A5 ter hoogte van Langres. De afstand vanaf Utrecht is ca. 600 kilometer.

Vanaf Langres

Na ca. 15 km. plaatsnaambordje Foulain, ca 400 meter na dit bord rechts af, schuin bergaf daarna het spoor oversteken, weg volgen over de Marne en het kanaal, weg blijven volgen langs het kerkhof aan je rechterhand.
Na ca. 700 meter zie je het bord van Centre Lothlorien, blijf het pad het bos in volgen, je komt vanzelf op onze parkeerplaats.

Vanaf Chaumont

10 Km na Chaumont bereik je Foulain. Na het plaatsnaambordje meteen de eerste weg links langs het café, weg volgen met de bocht mee naar rechts langs het spoor, voorbij de kerk links af spoorovergang over, weg volgen over de Marne en het kanaal, weg blijven volgen voor het kerkhof langs. Na ca. 700 meter zie je het bord van Domaine le Moiron, Centre Lothlorien.

Met het openbaar vervoer:

Je kunt ons ook met de Flixbus (busverbinding vanaf Amsterdam, Rotterdam, Utrecht  naar Langres Nord) en trein via Parijs of Luxemburg naar Chaumont bereiken. 

Chaumont ligt aan het treintraject Parijs – Chalindrey/ Belfort en heeft een regelmatige verbinding van en naar Parijs. Meer informatie vindt u op www.voyages-sncf.com. Ook kunt u treinkaartjes boeken via de treinreiswinkel www.treinreiswinkel.nl. De prijs van treinkaartjes varieert sterk. De goedkoopste kaartjes koop je vier maanden van te voren.
Wij halen je graag op van het station als je ons even laat weten wanneer en hoe laat je arriveert in Chaumont (€5,- per pp). 

Ook kun je opgehaald worden bij de afslag Langres Nord als je met Flixbus komt (€7,50 pp)

Een ander alternatief is bijvoorbeeld de liftsite www.blablacar.nl. Mocht het niet lukken om een lift naar Chaumont of Langres te krijgen probeer dan Parijs. Er worden veel liften naar Parijs aangeboden. In Parijs neem je dan op Gare de l’Est de trein naar Chaumont. Een kaartje kan op het station gekocht worden.

Ook kun je op de liftpagina op deze site een oproep doen om met een andere “Lothlorienganger” mee te rijden. Samen rijden – Centre Lothlorien

Goeie reis en tot ziens!