Stagebedrijf
Jongeren kunnen bij ons ervaring opdoen in keuken- en restaurantwerkzaamheden, buitenwerk, onderhoudswerkzaamheden en activiteitenbegeleiding.

Erkend stagebedrijf

Wij zijn een door Kenwerk (LOBHTV) en Aequor erkend stagebedrijf voor:

  • Recreatiemedewerker Niveau 2 (BOL)
  • Middenkaderfunctionaris Recreatie Niveau 4 (BOL)

Door de kleinschaligheid van het bedrijf maak je kennis met vele aspecten van het hotel/campingwezen.

Je werkt in een ongedwongen en sfeervolle omgeving.

Informeer naar mogelijkheden: 00 33 325 03 40 86

Aanbod voor groepen

Wij bieden de mogelijkheid om met uw groep te komen voor een kennismakings-, project- of teambuildingsweek.

Verblijf: tentenkamp op het groepsterrein.

Jongeren kunnen bij ons ervaring opdoen in keukenwerkzaamheden, buitenwerk en onderhoudswerkzaamheden.
Daarnaast kunnen wij trainingen aanbieden ter ondersteuning van beroepskeuze, persoonlijke ontwikkeling en desgewenst een recreatief programma verzorgen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Het AOC uit Groningen kwam een paar jaar met een groep derdejaars scholieren, die het leerweg ondersteunend traject gaat volgen, een week naar Lothlorien. Vantevoren werd afgesproken waar de groep aan het werk gaat en welke andere activiteiten ondernomen worden. Zo hebben de mentoren samen met de leerlingen en mensen van het centrum gewerkt aan het realiseren van een tweede stuwmeer  en aan het maken van een groot bloemperk. Naast kennismaken onderling, maakt een week samen bezig zijn snel duidelijk waar de sterke punten en de ontwikkelpunten voor de scholieren liggen. De mentoren ervoeren dit als een groot voordeel bij het begeleiden en zoeken van een passende stage. Daarnaast versterkte samen iets voor elkaar krijgen het groepsgevoel.

Overleg met ons over de mogelijkheden voor uw school of groep.

Begeleiders vanuit Lothlorien

Fredy Wamelink. Zij heeft 20 jaar ervaring in het onderwijs in Nederland, zowel in het management als voor de klas. Ze woont en werkt sinds 2005 gedeeltelijk op Centre Lothlorien.

Lucas Slager. Initiatiefnemer Lothlorien, geeft cursussen en workshops alsmede persoonlijke begeleiding en maatwerktrajecten vanuit de visie dat het leven om mensen gaat en dat elk mens gezegend is met veel talent en kwaliteiten.