Vrijwilligers

Je bent van harte welkom om als vrijwilliger een tijd bij ons te verblijven. De uit te voeren werkzaamheden stellen we in overleg vast, afhankelijk van wat er moet gebeuren en waar mogelijk in aansluiting op je voorkeur.

Draag bij aan Centre Lothlorien

  We hebben in voorjaar 2024 plek voor:

  • Tuin/Schoonmaak/Klus hulp
  • Keuken en huishoudelijke vanaf 13 april tot 1 juni (Dit is o.a.  tijdens de Yoga Teacher Training.)

   Voor zomer 2024 juli en augustus zoeken we:

  • keuken/ huishoudelijke hulp
  • begeleiding voor de kinderweken
  • tuin/schoonmaak hulp

  Je kunt voor eigen verblijf zorgdragen (tent, caravan, camper) of gebruikmaken van een vrijwilligerskamer, tent of caravan van het centrum.

  Uitgangspunt is per week 5 dagen van 8 uur werken voor gratis verblijf en maaltijden. Minder werken kan ook. We spreken dan, afhankelijk van je inbreng, eventueel een bijdrage voor verblijf en maaltijden met je af.

  Vakantie-Klus weken 2024

  periode 09-24 maart

  Door de inzet van heel veel mensen is Lothlorien geworden wat het wil zijn: een plek van mooie ontmoetingen, rust en bewustwording in een schitterende omgeving.

  Heb je ook zin om mee te werken aan dit mooie initiatief maar vind je hele dagen te veel, wil je graag ook tijd hebben voor vakantie of weet je nog niet of het je zal bevallen?  Kom dan minimaal een week of langer voor halve dagen meehelpen. We hebben hiervoor in elk geval de periode 9-24 maart in het programma opgenomen. Er wordt in principe van maandag tot en met vrijdag in de ochtend gewerkt en in de middag ben je vrij. Half vakantie, half meewerken voor half-tarief en dubbel genieten. Natuurlijk ben je ook als je al vaker als vrijwilliger bent geweest heel erg welkom in deze periodes.

  Stuur ons op [email protected] een mail met wat je zoekt en wat je te bieden hebt. We zien je mailtje graag komen.

  Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een geschikte verzekering.

  Introductieweken vrijwilligerswerk

  Voor nieuwe vrijwilligers geldt in principe dat we eerst kennis met je willen maken. 

  mogelijkheden in 2024: periode 9-24 maart, 14-20 april, 27 april-5 mei

  We bieden daarom naast de vakantieklusweken ook introductieweken aan. Tijdens deze week werk je 6 uur per dag mee, maak je kennis met de prachtige plek en de mensen die er wonen en werken, en nemen we de tijd om je onze uitgangspunten en visie uit te leggen. Ook nemen we  tijd om met je van gedachten te wisselen wat Lothlorien in de toekomst voor jou kan betekenen en wat jij Lothlorien te bieden hebt. Voor deze kennismakingsweek vragen we een financiële bijdrage van €135,00. We bieden je tijdens de introductieweek een fijn onderkomen, 3 maaltijden per dag en koffie/thee/water.

  Stuur ons op [email protected] een mail met wat je zoekt en wat je te bieden hebt. We zien je mailtje graag komen.

  Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een geschikte verzekering.