Domaine de Moiron 52800 Foulain Frankrijk [email protected]
Vrijwilligers
Je bent van harte welkom om als vrijwilliger een tijd bij ons te verblijven. De uit te voeren werkzaamheden stellen we in overleg vast, afhankelijk van wat er moet gebeuren en waar mogelijk in aansluiting op je voorkeur.

Draag bij aan Centre Lothlorien

We hebben in juli/augustus 2021 nog plek voor:

  • Keuken/tuin/schookmaakhulp (augustus)
  • Een kok/ keukenassistent voor minimaal 3 weken. (augustus)
  • Begeleider voor de kinderweken (half juli/half augustus)

In september/oktober 2021 hebben we nog plek voor:

  • Keuken/tuin/schoonmaak/klus hulp

Je kunt voor eigen verblijf zorgdragen (tent, caravan, camper) of gebruikmaken van een vrijwilligerskamer, tent of caravan van het centrum.

Uitgangspunt is per week 6 dagen van 7 uur werken voor gratis verblijf en maaltijden. Minder werken kan ook. We spreken dan, afhankelijk van je inbreng, een bijdrage voor verblijf en maaltijden met je af.

Vrijwilligerswerk

Voor nieuwe vrijwilligers geldt in principe dat we eerst kennis met je willen maken. Dit kan in een video call.
Je komt daarna voor een introductieweek naar Frankrijk. Tijdens deze week werk je een aantal uren mee, maak je kennis met de prachtige plek en nemen we tijd om je onze uitgangspunten en visie uit te leggen.
Ook nemen we tijd om met je van gedachten te wisselen wat Lothlorien in de toekomst voor jou kan betekenen en wat jij Lothlorien te bieden hebt. Voor deze kennismakingsweek vragen we een financiële bijdrage van €135,00.

Het aantal plaatsen voor vrijwilligers is beperkt. Het is daarom belangrijk tijdig af te stemmen of er een plaats vrij is.

Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een geschikte verzekering. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje aan [email protected]