Domaine de Moiron 52800 Foulain Frankrijk [email protected]
Reserveren

Informatie over verblijf en prijzen

Meer informatie over de prijzen en het verblijf op Centre Lothlorien? Bekijk de pagina verblijf en de pagina prijzen.

Reserveren

Het onderstaande formulier kun je gebruiken om je aan te melden voor een verblijf op Centre Lothlorien of voor deelname aan een van de cursussen.

Reserveren in het Chateau kan voor minimaal 2 nachten en in de schoolvakanties minimaal 6 nachten.

Informatie voor reserveren

Toeristenbelasting

Sinds 2021 zijn wij verplicht toeristenbelasting te berekenen, ook aan leden van de Vereniging Vrienden van Lothlorien. Je vindt het bedrag, ongeveer €4,- per persoon per week, terug op je rekening.

 

Leden van de Vereninging Vrienden van Lothlorien

Gasten die lid zijn van de Vereniging Vrienden Lothlorien krijgen vanaf het tweede bezoek aan lothlorien een korting van 10% op hun verblijfskosten.  Het lidmaatschap kost €25,- per jaar per persoon. Voor gezinnen is het bedrag €75,-.

 

Langer verblijven

Lothlorien is een prachtige plek om je enige tijd terug te trekken voor studie, het schrijven van een boek of bv een retraite. Daarnaast kunt je als vrijwilliger aan de slag en bieden wij mogelijkheden voor “artists in residence”: op Lothlorien enige weken of maanden in alle rust werken met indien gewenst gebruik van een atelier.
Achterin het domein is een activiteitenterrein, waar groepen apart kunnen kamperen en hun eigen activiteiten kunnen houden.

 

Groepen

Verblijf voor groepen, ander of langer verblijf: prijsopgave op aanvraag.

 

Annuleringsregeling Centre Lothlorien

Voor reservering van een kamer, plaats op de camping of ander soort verblijf en voor de aanmelding voor activiteiten en cursussen vragen we vooraf een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Ontvangst van de aanbetaling = definitieve reservering. Zolang de aanbetaling niet is ontvangen is de reservering dus nog niet definitief. In geval van annulering wordt tot 2 maanden vooraf het hele bedrag van de aanbetaling teruggestort. Tussen 2 maanden tot 1 maand vooraf wordt de helft van de aanbetaling teruggestort.
Daarna is er geen recht meer op teruggave.

In geval dat onzerzijds, wegens uitval van een activiteit of workshop, wordt geannuleerd, wordt altijd het volledige bedrag van de aanbetaling teruggestort.

Corona: Indien de overheid besluit grenzen te sluiten waardoor je moet annuleren, wordt de aanbetaling ongeacht de termijn waarop je annuleert, teruggestort. 

Voor alle andere vormen van annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden zoals hierboven genoemd.

Let op

Je bent zelf verantwoordelijk voor het eventueel afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Drugsgebruik is op ons terrein verboden. Ook een joint wordt door de Franse overheid gezien als drugs.