Domaine de Moiron 52800 Foulain Frankrijk [email protected]
De Camping

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen april en november terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn twintig plaatsen beschikbaar; er zijn vijf plaatsen voor caravans en campers.

Verblijf op de Camping

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen o.a. in de ommuurde boomgaard. Voor kleine en grote tenten zijn twintig plaatsen beschikbaar. Er zijn vijf plaatsen voor caravans en campers op het “court”. Alleen op de caravan- en camperplaatsen is aansluiting op elektriciteit mogelijk. Het camping sanitair heeft vier toiletten, vier warme douches en een wasruimte. Er is een recreatieruimte met o.a. een tafeltennistafel. Campinggasten zijn van harte welkom om mee te eten op het Chateau (wel van te voren opgeven). We bieden een arrangement van 3 maaltijden per dag voor  €40,-. Ook kun je iets komen drinken in de salon of op het terras. Er is een winkeltje met o.a. een beperkte hoeveelheid levensmiddelen en souvenirtjes en een kantoor voor inschrijven, brood bestellingen, wandelkaarten, fietsverhuur en info over de omgeving.

Er worden met name in de zomervakantie allerlei cursussen aangeboden op het gebied van natuur, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Ook kun je terecht voor een ontspannen voetmassage of persoonlijk consult.

 

Prijzen exclusief toeristenbelasting

In de schoolvakantie’s boeken we alleen voor minimaal 6 nachten.

Aankomst tussen 16.00-20.00 uur

Uitchecken voor 10.00 uur

Ontbijten, lunchen, dineren

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangenmenu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken. We bieden campinggasten een 3 maaltijden per dag arrangement voor €40,- per dag.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze gerechten.
Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met dieetwensen op medische gronden. Eventuele dieetwensen graag doorgeven bij het maken van de reservering (dieet toeslag €3,- per dag).

Ook kun je bij ons veganistisch eten, graag bij de reservering vermelden. Toeslag is €3,- per dag.

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. “Eet Smakelijk, Leef gezond” is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek “Eet smakelijk, Leef gezond” vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.