De Camping

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen half juni en half september terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn dertien plaatsen beschikbaar; er zijn vijf plaatsen voor caravans en campers.

Verblijf op de Camping

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen o.a. in de ommuurde boomgaard. Voor kleine en grote tenten zijn dertien plaatsen beschikbaar. Er zijn vijf plaatsen voor caravans en campers op het “court”. Alleen op de caravan- en camperplaatsen is aansluiting op elektriciteit mogelijk. Het camping sanitair heeft vier toiletten, vier warme douches en een wasruimte. Er is een recreatieruimte met o.a. een tafeltennistafel. Campinggasten zijn van harte welkom om mee te eten op het Chateau (wel van te voren opgeven). We bieden een arrangement van 3 maaltijden per dag voor €45,- , kinderen €30,00. Ook kun je iets komen drinken in de salon of op het terras. Er is een winkeltje met o.a. een beperkte hoeveelheid levensmiddelen en souvenirtjes en een kantoor voor inschrijven, brood bestellingen, wandelkaarten, fietsverhuur en info over de omgeving.

Er worden met name in de zomervakantie allerlei cursussen aangeboden op het gebied van natuur, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Ook kun je terecht voor een ontspannen voetmassage of persoonlijk consult. Onze campingplekken zijn in principe voor deelnemers aan ons programma.

 

Prijzen exclusief gastlidmaatschap

In de schoolvakantie’s boeken we alleen per week.

Aankomst tussen 16.00-20.00 uur

Uitchecken voor 10.00 uur

Verblijf per nacht (schoolvakanties minimaal 5 nachten)Prijs
Tentplek€ 10,00
Caravan/camperplek€ 15,00
Vanaf 2 jaar€ 4,00 per persoon
Auto/motor op de parkeerplaatsgratis
Huisdieren (uitsluitend na overleg)€ 3,00

Ontbijten, lunchen, dineren

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangenmenu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken. We bieden campinggasten een 3 maaltijden per dag arrangement voor €45,- per dag.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze gerechten.

Je kunt bij ons ook glutenarm of veganistisch eten, wel graag bij de reservering vermelden. We rekenen per verzoek een dieet toeslag van €3,- per dag.

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. “Eet Smakelijk, Leef gezond” is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek “Eet smakelijk, Leef gezond” vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.

MenuPrijs
Ontbijt€12,00 Tot 12 jaar €8,00
Lunch€15,00 Tot 12 jaar €10,00
Diner, 3 gangen, excl. drankjes€22,00 Tot 12 jaar €15,00