Vakantiehuizen

Op de heuvel staat het voormalige wachthuis van het landgoed, het Gardien. De benedenverdieping hiervan is ingericht als vakantiehuis. Centraal gelegen in het lange witte gebouw vind je op de begane grond het appartement Eomer.

Verblijf in het Gardien

Op de heuvel staat het voormalige wachthuis van het landgoed, het Gardien. De benedenverdieping hiervan is ingericht als vakantiehuis. Boven is een appartement voor een vrijwilliger. Naast een kamer met twee bedden, houtkachel en zitje, is er een aangrenzende kamer met een eettafel en een (tweepersoonsslaap-)bank. De bedden zijn opgemaakt als je komt. Het huis beschikt over een ruime volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, eettafel en houtkachel. De badkamer heeft een wastafel en douche. Het toilet is apart. Buiten zittend onder de oude pruimenboom, kijk je uit over het glooiende terrein. Vanuit het huis loop je direct het bos in. Ook is het heerlijk wandelen langs de meren op ons eigen landgoed. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau, wel graag van te voren aangeven. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week, wisseldag is zaterdag of zondag. We gaan ervan uit dat je het vakantiehuis bij vertrek netjes en schoon achterlaat.

Verblijf in het Gardien

Op de heuvel staat het voormalige wachthuis van het landgoed, het Gardien. De benedenverdieping hiervan is ingericht als vakantiehuis. Boven zijn twee appartementen voor vrijwilligers. Naast een kamer met twee bedden, houtkachel en zitje, is er een aangrenzende kamer met een eettafel en een (tweepersoonsslaap-)bank. Het huis beschikt over een ruime eenvoudig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, eettafel en houtkachel. De badkamer heeft een wastafel en douche. Het toilet is apart. Buiten zittend onder de oude pruimenboom, kijk je uit over het glooiende terrein. Vanuit het huis loop je direct het bos in. Ook is het heerlijk wandelen langs de meren op ons eigen landgoed. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau. Wel graag van te voren aangeven. In de schoolvakantieweken  alleen per week. Wisseldag is in die weken zaterdag of zondag.

Kosten: €80,- per nacht maximaal 4 personen, extra persoon €15,- per nacht.

De bedden zijn opgemaakt, wel graag zelf handdoeken meenemen.

We gaan ervan uit dat je het vakantiehuis bij vertrek netjes en schoon achterlaat. Zo niet dan rekenen we €45,00 schoonmaakkosten. In het huis zijn geen huisdieren toegestaan.

Appartement Eomer met eigen sanitair

Sinds zomer 2020 hebben we ook dit appartement beschikbaar voor verhuur.

Het appartement ligt op de begane grond in het lange witte gebouw tegenover het Chateau. Het bestaat uit 4 ruimtes. Je komt binnen in een ruime woonkamer van waaruit je toegang hebt tot de twee slaapkamers, de keuken en de badkamer. Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met een eenpersoons bed en een opklapbed. De keuken is ruim en heeft een grote eettafel. Vanuit de keuken kun je naar het sanitair met een douche en een wc.

In de zomer blijft het binnen heerlijk koel.  Het appartement heeft een eigen terras waar je lekker kunt zitten met uitzicht op het Chateau.

In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week. De wisseldag is zaterdag of zondag. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten op het Chateau. Wel graag van te voren aangeven.

De bedden zijn opgemaakt, wel graag zelf handdoeken meenemen.

We gaan ervan uit dat je bij vertrek het huisje schoon en netjes achterlaat. 

Aankomsttijd is tussen 16.00 en 20.00 uur. Als je mee-eet op dag van aankomst dan graag voor 18.30 aanwezig zijn. Het diner is om 18.30 uur. Uitchecken voor 10 uur.

Prijzen, let op minimaal 6 nachten

Aankomst tijd is tussen 16.00 en 20.00 uur. Als je mee-eet op dag van aankomst dan graag voor 18.30 aanwezig zijn. Het diner is om 18.30. uur. Uitchecken voor 10 uur. Eindschoonmaak €45,-.  Gastlidmaatschap €4,- p.p.

Per nacht, excl. maaltijdenPrijs
Maximaal 4 personen€ 75,00

Ontbijten, lunchen, dineren

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangenmenu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken. We bieden campinggasten een 3 maaltijden per dag arrangement voor €45,- per dag, kinderen €30,-.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze gerechten.

Je kunt bij ons ook glutenarm of veganistisch eten, wel graag bij de reservering vermelden. We rekenen per verzoek een dieet toeslag van €3,- per dag. 

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. “Eet Smakelijk, Leef gezond” is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek “Eet smakelijk, Leef gezond” vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.

MenuPrijs
Ontbijt€12,00 Tot 12 jaar €8,00
Lunch€15,00 Tot 12 jaar €10,00
Diner, 3 gangen, excl. drankjes€22,00 Tot 12 jaar €15,00