Vast aanbod

Op ons terrein kun je een blote voetenpad lopen. We bieden fiets-en wandelroutes en op afspraak kun je terecht voor voetreflex massages, Quantum Touch behandelingen, een retraite, individuele begeledingstrajecten en werken in het atelier.

Onthaasten op Lothlorien

Uit de hectiek van het dagelijks leven terugkomen bij Jezelf.

De prachtige natuur, stilte en warme ontvangst maken een verblijf op Lothlorien bijzonder geschikt om te ontspannen. Een retraite met of zonder begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Er kunnen voetreflexmassage en Quantum Touch behandelingen geboekt worden. Ook bieden we het Onthaastprogramma aan met elke dag een massage, lekker gezond eten en life style coaching.

“Life Style”coaching

We bieden geen standaard programma aan maar richten ons altijd op jou, jouw situatie en wat jij nu nodig hebt. We bepalen samen het aantal uren begeleiding en de frequentie. Jij zet zelf, als jij er aan toe bent, stappen. Na afloop kan je op je eigen moment, als jij dat wilt of er behoefte aan hebt per e-mail gecoacht blijven worden. Zo ben je zelf verantwoordelijk en heb je ruimte voor je eigen ontwikkeling, zonder tijdsdruk, zonder tijdlijnen en bijeenkomsten.

Zelfontwikkeling, Bewustwording en Persoonlijke Groei
Op zoek naar de zin van je bestaan, innerlijke vrede?
Op zoek naar ………, je wilt iets anders maar weet niet wat en hoe.

Yoga

Pinky More & Richard Slager bieden een uitgebreid yoga programma aan op Centre Lothlorien. Yoga Retreats, Yoga Teacher Trainingen en Yoga zomerweken. Zij bieden Indian Classic Yoga aan, de oorspronkelijke yoga waar alle yoga van afgeleid is.

Wandelen en fietsen

Van april tot en met oktober: heerlijk fietsen en/of wandelen vanaf Lothlorien in de prachtige natuur van de Haute Marne. Fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar. Wandelen of fietsen onder begeleiding van een gids is mogelijk. Ook kan er een fiets gehuurd worden.

Atelier

In ons atelier worden diverse workshops en activiteiten aangeboden zoals speksteen bewerken, boetseren, vilten, mozaiëken, sieraden maken en werken met natuurlijke materialen.

Ook zonder begeleiding in het atelier werken is, in overleg en tegen een kleine vergoeding, mogelijk.