Begeleidingstrajecten

We bieden geen standaard programma aan maar richten ons altijd op jou, jouw situatie en wat jij nu nodig hebt. We bepalen samen het aantal uren begeleiding en de frequentie. Jij zet zelf, als jij er aan toe bent, stappen. Na afloop kan je op je eigen moment, als jij dat wilt of er behoefte aan hebt per e-mail gecoacht blijven worden. Zo ben je zelf verantwoordelijk en heb je ruimte voor je eigen ontwikkeling, zonder tijdsdruk, zonder tijdlijnen en bijeenkomsten.

Enneagram

Vaak start een begeleidingstraject met het Enneagram, een persoonlijk ontwikkelingsmodel dat je aan de hand van 9 persoonlijkheidstypes meer inzicht geeft hoe jij als persoon in elkaar zit.

In onze visie denken mensen veel en willen mensen vooral vanuit kennis, het leven en de wereld aan kunnen. Diep van binnen is er echter ons Weten, daar is alles al, weten we wat onze weg is, waar we vandaan komen en naar toe gaan. Door ons denken, willen en voelen te integreren kunnen we contact maken met ons Weten. En leren we los te komen van onze emotionele patronen en verslavingen en bewust te worden van onze drijfveren, angsten en valkuilen. We doen oefeningen, mediteren, nemen zonodig tijd voor stilte, muziek, natuurbeleving en creatieve expressie om onze innerlijke stem weer te kunnen horen.

Cursusleiding

De begeleiding is in handen van Lucas Slager, De Brug Advies & Coaching en tevens initiatiefnemer van Lothlorien. Auteur van “Coach Jezelf”, een coachings boek waarin o.a. het enneagram een grote rol speelt, geschreven samen met Willem Jan van de Wetering. GeÏnspireerd door de wijsheden die de Maya’s achtergelaten hebben schreef hij “Verkeerd Verbonden”, “De twintig Gezichten van de Schepping” en de “Mayascheurkalender”. In het boek “In de ban van het Leven”, geeft hij aan de hand van fragmenten uit “In de Ban van de Ring” van Tolkien de prachtige symboliek weer, die hij in deze boeken vindt. Ook verscheen “Voorbij de Tijd”, een boek over de zin en onzin van het begrip Tijd. En recent verscheen “Vulling en Vervulling”, een boek over de zin en onzin van voeding. Na een loopbaan van 30 jaar bij de Bank o.a. als reorganisatieadviseur, wist Lucas dat hij het anders wilde. Hij nam onslag en nam het initiatief voor het opstarten van een cursus-/vredescentrum in Frankrijk, Centre Lothlorien. Vanuit een grote en ruime praktijkervaring en visie, helpt hij nu vanuit deze plek mensen op weg, reikt inzichten en hulpmiddelen aan en geeft ondersteuning op de zoektocht in het leven. Lucas werkt ook met spiertesten, Kinesiologie.

Prijs
€45,00 per uur, weekprijs op aanvraag

exclusief verblijfskosten