Deze zomer is Lothlorien net als altijd een plek waar mooie ontmoetingen gewoon zijn, een plek van rust en inspiratie. Toch zal het een beetje anders zijn dan anders want natuurlijk houden we rekening met de huidige situatie en de regels vanuit de Franse overheid.

De Franse overheid heeft aangegeven dat vanaf 9 juni toeristen weer welkom zijn in Frankrijk en vanaf 24 juni heeft Frankrijk code GEEL, dit betekent dat het aantal besmettingen laag is en dat je bij terugkeer naar Nederland niet in zelf quarantaine hoeft of hoeft te testen.

Hier vind je onze uitgangspunten voor zomer 2021 afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen we deze verruimen of beperken.

  • Je kunt op Lothlorien terecht na reservering.
  • Iedere bezoeker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid. We gaan ervan uit dat iedereen respect heeft voor elkaar en dat je je gezonde verstand gebruikt in wat wel en niet kan. Lothlorien accepteert geen aansprakelijkheid voor eventuele problemen en ziekte
  • Ben je ziek, voel je je ziek, kom dan niet en wacht tot je weer super gezond bent voor je reserveert.
  • Wordt je ziek tijdens je verblijf, meldt het dan meteen en in overleg bepalen we wat voor jou en anderen de beste oplossing is.
  • We zorgen net als altijd voor handzeep bij elk sanitairpunt, er zal op een aantal plekken handgel staan, er is een contactloze thermometer preventief aanwezig net als een aantal sneltesten.
  • We houden conform de Franse regels 1 meter afstand van derden
  • We zullen bekenden in principe niet knuffelen als begroeting maar we zijn net zo blij als andere jaren om je weer te zien.
  • Wil je aansluiten bij maaltijden dan is er de mogelijkheid van een eigen tafel voor jou en je reisgenoten.
  • Uiteraard hebben we extra aandacht voor de hygiëne. Overal staan schoonmaakmiddelen zodat je ook zelf de sanitaire ruimte kunt reinigen na je bezoek. We vragen je niet in de keuken te komen, zelfs niet om te komen afwassen. De salon en eetzaal zijn deze zomer alleen toegankelijk voor kamergasten.
  • De activiteiten zijn in principe allemaal buiten in de frisse lucht, DE plek om elkaar te ontmoeten.

We  ontvangen je met een warme glimlach en zorgen er samen met jou voor dat iedereen een heerlijke vakantie heeft in een ontspannen omgeving.

Namasté is ook een prachtige manier om elkaar te begroeten. Namasté staat met name voor respect naar elkaar.

Namasté

Tot in de zomer!

ps. zoek je info over reizen naar Frankrijk? Deze site geeft in onze ogen heldere en up to date informatie  www.frankrijk.nl