“Vulling en Vervulling” is het recenste boek dat is geschreven is op Centre Lothlorien www.centrelothlorien.com.

Uitgegeven door ‘ Het Getij’, uitgeverij van John Hogervost in Assen en opgemaakt door Maurice van de Molen www.wildplukker.nl, ligt er een prachtig boek met een mooie visie en met veel ingrediënten voor een gezond en vervullend leven.

“Vulling en Vervulling” is een gezondheids-boek dat in hoofdzaak niet over voeding gaat.

Volgens de schrijver zijn er behalve voeding ook andere elementen belangrijk om gezond, fit en vol energie je levensdagen in te vullen.

En die zijn, kort gezegd, samen eigenlijk belangrijker dan wat je eet. De mens is immers – dat had je toch hopelijk al ontdekt – meer dan alleen maar lichaam, cellen en DNA, meer dan alleen een fysiek wezen.

Natuurlijk is voeding essentieel om te kunnen (over)leven, te presteren en te werken. Steeds meer mensen eten bewust, kiezen en kopen heel bewust.

Toch, kijk eens om je heen, zijn er heel veel mensen niet fit, niet gezond. Hebben velen weinig energie, zijn moe, soms moedeloos, en zijn niet op de stroom van het leven.

Dus zouden we dan niet eens moeten kijken naar wat er nog meer van belang is om wel gezond, fit en vol energie te zijn? Want er is meer.

Je kunt eens gaan kijken naar wat jij met dat ‘meer’ doet, hoe bewust je ervan bent dat je meer bent dan een fysieke en materiële diersoort. Dat er behalve de vulling van je maag en tijd nog meer zaken belangrijk zijn voor je gezondheid. En dat het je eigen verantwoordelijkheid is om verder te komen op je weg van “Vulling naar Vervulling”.

bestel je boek hier

httpss://centrelothlorien.com/winkel/vulling-en-vervulling/

116 bladzijdes, full color met een  harde kaft

lees meer over Lucas Slager

centrelothlorien.com/over-lothlorien/