Koop een voetreflexmassage bon en je geeft jezelf of iemand anders een dubbelgeschenk.

Deze winter is ruim de helft van de opbrengst van de verkoop van de verkoop van de  massagebonnen van Fredy voor Grootmoeder Tomasa, Mayavrouw uit Chichicastenango.

We hebben haar ontmoet in Guatamala, haar bescheidenheid en oerkracht heeft een enorme indruk op me gemaakt. Zij was op Lothlorien in juni 2017 tijdens de Human World Summit en vroeg ons om hulp. Caroline is deze zomer bij haar op bezoek geweest en is geschrokken van de beperkte middelen die zij heeft.

Grootmoeder Tomasa is kruidenvrouw, healer en masseur en werkt volgens de traditionele Maya geneeswijze. Haar kennis is enorm, mensen komen van heinden en verre voor een consult naar haar toe. Haar missie is dat de eeuwenoude Mayakennis over genezen bewaard blijft.  Samen met haar dochter Poxita werkt zij vanuit haar eigen huis. De slaapkamer van Poxita is tevens de behandelkamer, apotheek, massageruimte, gebedsruimte en bevallingskamer. Zij hebben geen eigen ruimte in hun huis. De droom van grootmoeder Tomasa is een Maya gezondheidscentrum in de stad maar dit is een lange weg. Wat wel snel gerealiseerd kan worden is de bouw van twee kamers en een sanitair bij hun eigen huis. Dit gaat hun leven een stuk makkelijker maken. Er is een aannemer gevonden, we hebben al €3000,- bij elkaar gekregen en met nog €4000,- erbij gaat het al het lukken.

Help mee en bestel voor jezelf of om bv cadeau te doen met sint of kerst massagebonnen. We hopen dat de bouw al voor het einde van dit jaar gestart kan worden.

Bonnen zijn te bestellen via [email protected] of in de webshop en worden na betaling opgestuurd.

Kosten €45,- per bon, in te wisselen voor een uitgebreide ontspanningsmassage. Onbeperkt geldig in Leiden en in Frankrijk.  €25,- per bon is voor Grootmoeder Tomasa

Ps: Gewoon een donatie doen kan ook! Stort je bijdrage op mijn rekening F.W. Wamelink NL 30 TRIO 0338 4829 38 met als omschrijving TOMASA. Je donatie komt voor 100% ten goede aan dit project