Jullie kijken vast uit naar vakantie, tijd van ontspanning en even weg van thuis. Vanaf 11 mei gaan wij zoals het er nu uit ziet onze deuren weer een beetje openen. En laten we jullie graag mee genieten van ons mooie, schone, helende paradijsje. Natuurlijk houden we rekening met de voorschriften die gelden.

In de periode 11 mei- 1 juli hebben we het onderstaande aanbod. Dit aanbod is vanaf nu te boeken en mocht het door maatregelen van de overheid toch niet mogelijk zijn naar Frankrijk te reizen dan boeken we de aanbetaling terug.

We hebben acht fantastische mogelijkheden met eigen sanitair op ons enorme terrein van 14 hectare dus afstand houden is geen enkel probleem. Ook is het mogelijk dit inclusief de Yoga Teacher Training  van 30 mei-28 juni te boeken of de yogaretreat 21-28 juni. We bieden deze training aan voor een beperkt aantal deelnemers om zo voldoende persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen.

Wat hebben we te bieden

  • In het Chateau: 2 kamers volpension met eigen badkamer. Beide kamers inclusief een eigen tafel in de eetzaal en op het terras waar de maaltijden geserveerd worden.
  • Het vakantiehuis het Gardien met eigen keuken en sanitair
  • Het appartement Eomer in het CC gebouw, inclusief eigen sanitair en keuken.
  • Huisje Boombaard of het Maisonette inclusief eigen keukentje en sanitair
  • Het Tiny huis of eigen camper of caravan, inclusief keukentje en eigen sanitair in het camping sanitair
  • Een blokhut inclusief eigen keukentje en eigen sanitair op de camping
  • Een plek op de camping inclusief eigen sanitair op de camping.

Bij mooi weer bieden we ook maaltijden aan op het terras, voor elk gezelschap aan een eigen tafeltje. Voor alle accommodaties geldt alleen te boeken voor minimaal 6 nachten.

Wil je meer weten over de verblijfsmogelijkheden? [su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk  verblijfsmogelijkheden[/su_button]
Wil je meteen reserveren? [su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveren[/su_button]

NA 1 JULI HOPEN WE JULLIE WEER TE ONTVANGEN OP DE MANIER DIE JULLIE VAN ONS GEWEND ZIJN EN MOCHT DAT NIET KUNNEN DAN BLIJFT BOVENSTAAND AANBOD IN ELK GEVAL STAAN.

Je kunt gewoon boeken voor de zomer, mochten activiteiten niet door kunnen gaan door overheidsmaatregelen dan zullen we de gehele aanbetaling terugbetalen, dit geldt ook voor al gemaakte boekingen. We houden jullie op de hoogte.

 

Tot ziens op Lothlorien,

Lucas, Fredy, Richard en Pinky