Super blij lanceren we ons programma voor 2019 met meer creatieveweken en nieuwe en bekende cursusleiders! De Mongoolse Sjamanen komen in mei opnieuw naar Lothlorien. Ook Hilde en Klaas vindt je terug in ons programma met hun Man-Vrouw week . Annet en Peter nemen je weer mee op Trancereis. En met John Hogervorst en Anne van Ginkel kun je op Zoektocht naar de Graal. En ook Lisette Thooft komt deze zomer terug met haar fantastische “Schrijf met je lijf” week. En natuurlijk kun je komen “Onthaasten”.

Nieuw in ons programma o.a.

-Portret fotografie, geef een portretfoto je eigen stijl, met fotodocent SabinaTheijs

-Leer veganistisch koken met Miles Horsfield en Kiki Boomgaard.

-Vilten met viltkunstenares Jolanda Luijk.

-Wil je meer creatief bezig zijn en toch komt het er niet van? “Bevrijd je Creativiteit!”, Marie Klaren & Fredy Wamelink

-Is jouw droom wonen in een ecologische woonwijk? “Zet je droom in de steigers”, Hanneke Beld en Mare Nynke Zijlstra van bureau Viertel bieden je de tools die je nodig hebt.

-Liza van Schie neemt je mee de natuur in om prachtige dingen te maken van wat je zelf vindt, “Natuurlijke creativiteit”.

-Zingen met Hart en Ziel begeleidt door Popkoor dirigente Belinda Kamps.

En na een aantal jaren weer terug in ons zomerprogramma! Nellek Staal met Shiatsu, Tjebbe Westendorp met Kundalini Yoga en Meditatie,  en in de herfstvakantie kun je de natuur in met wildplukker, natuurliefhebber, kunstenaar Maurice van der Molen  

-En natuurlijk zijn er tijdens de hoogseizoen weken, parallellopend aan het workshopprogramma, spannende kinderweken.

Boeken kan vanaf nu! En wordt aangeraden als je zeker wilt zijn van deelname en je favoriete verblijfsmogelijkheid.

Eerst nog meer weten? Kom zondag 24 maart naar de Inspiratiedag 2019 in het Veerhuis in Varik. Lucas en Fredy vertellen je alles over Lothlorien en veel cursusleiders geven gratis introductie workshops.

httpss://centrelothlorien.com/cursusaanbod/jaarprogramma/