Door Maurice van der Molen.

Week prijs €185,-

Kom genieten van de  herfst op Lothlorien. Vaak is het nog heerlijk zonnig en de kleuren in het bos zijn onbeschrijfelijk mooi.
Maurice van der Molen biedt deze week elke middag wandelingen of losse workshops aan rondom natuurbeleving.
Maurice is Beeldend kunstenaar en heeft een enorme liefde voor de natuur. Hij is een groot paddenstoelkenner en was al wildplukker voor het woord bestond. Ook is hij de auteur van het boek “Natuurbehagen” en de natuurgidsen op onze website zijn van zijn hand.  Tevens heeft hij met vlechtwerk banken gemaakt o.a. op Lothlorien en het lemen retraite huisje, inmiddels vervangen, was door hem gebouwd.
Aan de hand van jullie interesse maken hij een workshopprogramma op maat.
Mogelijkheden:
Paddenstoelen wandeling/ Mycologische studie / natuurstudie
wildplukken
Bouwen met leem
Monumentaal vlechtwerk
Houtsnijden – De basics, o.a. kapstokhaken, lepel, kuksa
Meer informatie over Maurice van der Molen

www.wildplukker.nl
www.mycofiel.nl
www.groenetenen.nl

Beeldend kunstenaar Maurice van der Molen. Zijn achtergrond als beeldend kunstenaar (grafiek, fotografie, keramiek, zie MAUPART.nl >> en zijn liefde voor natuur (zie ook WILDPUKKER BLOGHUT >>) komen samen in Groene Tenen. Landschap en tuinen aangelegd vanuit passie voor de natuur, met gevoel voor schoonheid en met eerbied voor alle andere levende wezens.

Maurice is an artist, designer and amateur-mycologist. He is into graphic design, photography, land art/ landscape object and ecological garden design. He lives in Amsterdam and the French Ardennes, and spends most of his time in the outdoor life. He writes about his experiences, his work and the things he finds along the way on his blog. Recently he realized some loam construction projects.