We hadden jullie heel graag ontmoet op 21 maart op deze prachtige locatie. Helaas zijn de overheidsmaatregelen op dit moment nog zo strikt dat we in overleg met de Hoorneboeg besloten hebben dat deze dag te verplaatsen naar volgend jaar. Zondag 28 maart 2022 organiseren we de inspiratiedag op de Hoorneboeg.

We hopen jullie natuurlijk deze zomer allemaal te zien op het mooie Centre Lothlorien. We zijn vanaf 1 april weer open. Bel of mail ons voor de mogelijkheden in het voorseizoen. We gaan er vanuit dat ons zomerseizoen, net als vorig zomer, misschien met wat kleine aanpassingen, gewoon door kan gaan. Je kunt zonder risico reserveren, mocht je vakantie door overheidsmaatregelen niet door kunnen gaan dan boeken we je aanbetaling terug. Heb je vragen over een verblijf op Lothlorien of over een bepaalde cursus voel je vrij ons te mailen of te bellen. We horen graag van je.

Zonnige groet van Lothlorien,

Lucas, Fredy, Richard, Pinky en Linda

 

Op 21 maart 2021 is het team van Centre Lothlorien in Nederland. In de Hoorneboeg in Hilversum organiseren we de jaarlijkse inspiratiedag.
Op deze dag kun je kennismaken met het centrum, het programma van 2021 wordt toegelicht en er worden de hele dag door introductie workshops aangeboden door de cursusleiders die in het programma staan. Ook is dit een mooie kans om de Hoorneboeg te leren kennen, er wordt o.a. een rondleiding aangeboden door mensen van deze inspirerende locatie.
Deelname is gratis en je kunt de hele dag vrij inlopen.

Yoga
Pinky More geeft op Centre Lothlorien Yoga cursusweken en leidt de Yoga Teacher Training Courses. Ze is de hele dag aanwezig, geeft yoga workshops en een korte introductie over de opleiding van 1 maand. Verder is ze aanspreekbaar voor iedereen die vragen heeft.

De Hoorneboeg
De Hoorneboeg zet zich in voor een wereld waarin we in evenwicht leven met de natuur en elkaar en is gelegen midden in het bos aan de rand van de hilversumse hei. Daarmee is het een passende locatie voor onze inspiratiedag.

Aanmelden
Deelname aan de inspiratiedag is gratis. Meld je aan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Je vindt ons in de villa van de Hoorneboeg.

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
(Navigatie: Buitenplaats De Hoorneboeg)
1213 RE Hilversum