Behoefte aan rust, tijd om na te denken. Sta je op een tweesprong in je leven en heb je tijd nodig om te voelen welke kant je op zult gaan. In voor – en najaar vind je op Lothlorien precies de rust die jij zoekt. Je kunt je retreat op je eigen manier invullen met of zonder begeleiding. Je week of weken beginnen met een intake gesprek waarin je je wensen kenbaar kunt maken. En natuurlijk kun je ook van te voren een zoomcall doen met lucas Slager of Fredy Wamelink.

individuele begeleidingstrajecten

Mogelijkheden voor individule begeleidings trajecten zijn: Coaching aan de hand van het enneagram en/of kinesiologie bij Lucas Slager. Creatieve therapie en/of voetreflextherapie bij Fredy Wamelink. lees meer

We bieden geen standaard programma aan maar richten ons in de individuele begeleidingstrajecten altijd op jou, jouw situatie en wat jij nu nodig hebt. We bepalen samen het aantal uren begeleiding en de frequentie. Jij zet zelf, als jij er aan toe bent, stappen. Na afloop kan je op je eigen moment, als jij dat wilt of er behoefte aan hebt per e-mail gecoacht blijven worden. Zo ben je zelf verantwoordelijk en heb je ruimte voor je eigen ontwikkeling, zonder tijdsdruk, zonder tijdlijnen en bijeenkomsten.

Ook mogelijk: auyrvedisch consult bij Richard Slager, individueel yoga consult bij Pinky Slager

Praktische informatie

Je verblijft tijdens je retreat op het chateau of in een van de houten huisjes, alle maaltijden zijn in begrepen. Je kunt gezamelijk met ons en de andere gasten je maaltijden gebruiken, ook is het mogelijk alleen in stilte te eten.

Kosten per week (7 nachten) inclusief alle maaltijden, inclusief intake gesprek op een 1 persoonskamer of houtenhuisje €560,-. Natuurlijk kun je ook meerdere weken achter elkaar boeken.

Bijkomende begeleidingskosten tijdens de retreat zijn afhankelijk van je vraag.

Dit arrangement is te boeken van 14 april tot 20 mei en van 5 oktober tot 3 november. Andere data in overleg.

Meer informatie: 0033 325034086 of stuur een email