Zondag 24 februari is in Chichicastenango Guatamala een ceremonie gehouden voor de start van de bouw van het healingscenter IXPIYAKOK IXMUKANE. Een ceremonie van dankbaarheid aan de spirits en de mensen die mee geholpen hebben en nog steeds helpen. We zijn nu een paar maanden verder en zie hoever de bouw al is.

 

 

 

 

De droom van Grootmoeder Tomasa gaat uitkomen! Een plek voor healing op de traditionele Mayawijze en een plek waar zij haar enorme kennis over kruidengeneeswijze, massage, gebed en ceremonie kan doorgeven.
Heel veel dank aan iedereen die meegeholpen heeft door een donatie te doen of iets te organiseren en de opbrengst te schenken!!! En vooral ook Dank aan Caroline en Coral, Martha Illianos, Sophie, Hester en Ron, zij zijn ter plekke gaan kijken wat nodig was om te kunnen gaan bouwen, hebben geholpen om het geld van hier daar te krijgen. Dat leek zo eenvoudig maar…


In 2017 vroegen de Grootmoeders Tomasa en Poxita ons om economische steun om daarmee de droom van Tomasa te realiseren. We zijn zo blij dat er nu gebouwd wordt. Er is geld voor 2 ruimtes en een sanitair. Er wordt zo gebouwd dat er, als er meer geld komt, een opbouw gemaakt kan worden. We gaan door met inzamelen van geld zodat ook de opbouw er komt en zodat alles goed afgewerkt kan worden. Wil je helpen? of meer info, stuur een mailtje naar Lothlorien. Geld storten kan via de rekening van De vereniging vrienden van Centre Lothlorien, we mailen je graag het nummer.