Droom je al langer van Off Grid wonen, alleen of met z’n tweeën het rustige ritme van de natuur volgen, dan is dit unieke boshuisje iets voor jou.

Het huisje ligt op een groot privé stuk land aan de rand van het terrein van Centre Lothlorien. Het  huisje is eenvoudig, sfeervol en gebouwd van gerecycled materialen. Er is een mooie veranda en vanuit je bed kijk je uit op de bossen.

Je kunt koken op houtvuur of zelf een campinggasje meenemen. Je badkamer is de beek vol heerlijk fris water en er is een ecotoilet.

En mocht je ineens toch zin krijgen in een warme douche, een praatje of een lekker 3 gangen diner op het Chateau, dat kan ook. Je wandelt gewoon terug door het kastanje laantje, langs het meer, naar het het Chateau. Je kunt lekker douchen in het campingsanitair en als je het ons van te voren even laat weten, mee eten op het Chateau.

Een periode in het boshuisje is ook een mooie tijd voor bezinning of voor een retraite. Dit kan met of zonder begeleiding. Mail ons voor meer informatie hierover.

praktische informatie:

  • Je huurt dit huisje voor minimaal 2 weken. Je neemt eigen beddengoed mee.
  • je maakt het huisje zelf schoon
  • De maand juli en de maand mei is het huisje niet beschikbaar.
  • Stuur een mailtje voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

En wil je meer weten over hoe het is om in dit huisje te verblijven dan kun je ook contact opnemen met Marijke, zij heeft 3 jaar dit huisje permanent gehuurd en verblijft er ook dit jaar een aantal maanden.
+31 6 292 88 479