Kom 2e paasdag, 1 april, naar Almere om kennis te maken met de mensen van centre Lothlorien en met de cursusleiders uit het cursusprogramma. Je kunt gratis introductie workshops volgen en al je vragen stellen over verblijven op Lothlorien. Richard en Pinky van Indian Clasic Yoga zijn er om te vertellen over ons uitgebreide Yoga aanbod. Ook als je zin hebt langere tijd te verblijven, interesse hebt om vrijwilliger te worden of misschien zelfs te komen wonen, ben je van harte welkom. En natuurlijk vertellen we je over de visie en het ontstaan, al meer dan 20 jaar geleden, van deze inspirerende plek in Noord Oost Frankrijk. Ook als je al heel vaak geweest bent zien we je graag! Er zijn heerlijke biologische broodjes en drankjes verkrijgbaar verzorgt door Arjan en Maxime. Er zijn standjes en er is live muziek. Kortom het wordt een super leuke dag op een hele mooie locatie.

Het workshopprogramma, voor zover bekend is tot nu toe.

 • Pinky More & Richard Slager van Indian Classic Yoga geven diverse workshops over de Yoga Teacher Training, de yogazomerweken en de ayurvedaweek op Lothlorien. Ook zullen zij meer vertellen over de Indiase Guru die een retreat op Lothlorien geeft.
 • Fredy Wamelink zal een introworkshop geven over haar week”Bevrijdt je Creativiteit”.
 • Lisette Thooft geeft samen met Sopie Meijer een lezing over Rebalancing en het belang van aanraking.
 • We gaan zingen met Belinda Kamps, zij geeft de week Zingen met hart en Ziel, aankomend zomer al voor de 6e keer in ons programma.
 • Annette Lubbers en theatermaker Leonard van Herwijnen geven een introductie workshop over hun week Geweldloze communicatie.
 • Elivira van Rijn en Ans van Summeren geven een introductie workshop over de kracht van creeeren met behulp van de Maya kalender.

Je kunt je Maya signatuur uitlaten rekenen bij Lian Welten, zij maakt samen met Lucas Slager jaarlijks het Maya energiedagboek.

Roberto Lopez ui t Mexico is er voor feather readings en fair trade kleding.

Malinda en Joke zijn er met The Earth Collection, duurzame en biologische kleding.

De Locatie

We hebben een leuke locatie aan de rand van Almere gevonden voor onze jaarlijkse inspiratiedag. Dit jaar zijn we te gast bij Tineke en Tom van de Biodynamische Stadsboerderij Almere. Een mooie locatie aan het Kempenhaanpad 14 en heel mooi initiatief. Op hun website lees je meer www.stadsboerderijalmere.nl/erf-kemphaanpad.

Je kunt rondkijken op de boerderij en ook in de omgeving van de Stadsboerderij is van alles te ontdenken zoals het klimbos Funforest en Dierenpark Almere jungle. Op deze website vind je alle initiatieven www.kemphaan.nl/landgoed-de-kemphaan/ Ook het kunstwerk de Groen kathedraal is dichtbij.

praktische info:

Toegang is gratis, wel ontvangen we graag even een berichtje als je van plan bent te komen. www.centrelothlorien.com/contact/

 • Inloop vanaf 10.30 uur
 • Opening 11.00 uur
 • Start workshopprogramma 11.30 uur, deelname is gratis.
 • stands
 • doorlopend drankjes en hapjes verkrijgbaar
 • afsluiting 17.00 uur

Adres: Kemphaanpad 14, Almere

Parkeren bij voorkeur langs de weg, ben je slecht ter been dan mag je het erf oprijden.