Sinds de oprichting in 2002 ben ik met regelmaat op Centre Lothlorien. Met mijn achtergrond in Recreatie en de Hotelindustrie voel ik me erg op mijn gemak bij de werkzaamheden.
Een aantal jaren heb ik me gericht op de jeugdactiviteiten. Dit begon met avonturen in het thema ‘In de ban van de Ring’ en is overgegaan op jeugdweken met uitlopende thema’s gericht op samen leren en spelen in en met de natuur.
In 2012 heb ik samen met Pinky ‘Heart of India’ opgericht. We zijn gestart met Yogalessen en zijn over de jaren heen doorgegroeid naar een yogalerarenopleiding van een maand, waar je elders op de site meer over kunt lezen.
Bij The Yoga Institute in Mumbai, heb ik geleerd over de levensfilosofie van Yoga en in Kerala, Zuid India, heb ik een opleiding gevolgd in de praktische toepassingen van Ayurveda.
In het programma geef ik regelmatig een cursus over Ayurveda. Ik leg de basisprincipes uit en geef praktische workshops, zoals het zoeken van kruiden en het maken van thee en massageolie.
Je kunt bij mij terecht voor een test om je eigen constitutie uit te zoeken. Samen gaan we kijken naar welke eet- drink- en leefgewoontes voor jou persoonlijk juist wel en juist niet goed zijn.

Graag tot gauw!