Domaine de Moiron 52800 Foulain Frankrijk [email protected]

Sinds 2006 ben ik samen met Lucas verantwoordelijk voor deze mooie plek. Ik ben gastvrouw en ook vind je me overal waar een paar (extra) handen nodig zijn zoals in de keuken, bij het schoonmaken van de kamers en in het winkeltje. Buiten de seizoensmaanden hou ik me bezig met het samenstellen van het programma, de website, de organisatie van de inspiratiedag, het opknappen en inrichten van de gebouwen en speel ik veel met onze kleinkindjes, kortom ik heb een heel veelzijdig takenpakket.

Daarnaast geef ik voetreflexmassages op afspraak. Ik ben opgeleid bij Total Health als voetreflextherapeut. Schroom niet als je me voorbij ziet rennen voor een voetreflexmassage heb ik altijd tijd, ik doe het heel graag. Je kunt bij me terecht voor een ontspanningsmassage of voor een therapeutische massage als je bepaalde klachten hebt.

Deze zomer bied ik twee keer de cursusweek “Happy feet” aan, een week waarin je o.a. leert hoe je voeten masseert. Ook geef ik de week “Bevrijd je creativiteit”, een week waarin we samen dwars door alle blokkades breken zodat je eindelijk gewoon lekker bezig gaat met al die mooie creatieve spullen die je hebt verzameld.

Bij “Programma” vind je meer over deze weken en bij het vaste programma “Onthaasten” meer over mij.

Tot ziens deze zomer!!