Door Peter den Haring (1946, zie www.peterdenharing.nl). Peter is een bekende Hagenaar als medeoprichter in 1972 van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje. Later was hij daar vijf jaar lang directeur. Hij was met de aanstelling van de eerste huishasjdealer in Nederland één van de voornaamste voorvechters in de langdurige strijd voor de decriminalisering van softdrugs. Als therapeut heeft hij duizenden cliënten blij gemaakt met horoscopen, hypnosesessies, auralezen en Familie Opstellingen. Als muzikant heeft hij ooit, in 1984, een heerlijke CD met 12 Nederlandse liedjes (Schone Lakens) het licht doen zien. Als discipel van de Indiase goeroe Bhagwan Osho Rajneesh verbaasde hij acht jaar lang (tot 1985) mensen door in oranje en rode kledij te lopen.
Zijn journalistieke carrière begon met het verzorgen van een wekelijkse jongerenpagina (Pag. 2) in het Algemeen Dagblad in 1978. Sindsdien publiceerde hij in alle New Age tijdschriften, nog steeds als columnist in Paravisie. Sinds 1 september 2006 schrijft Den Haring naast zijn therapeutische werk elke twee weken voor meer dan 11.000 lezers zijn Tijdgeest Megazien vol. Korte stukjes met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Zijn aparte gevoel voor humor en Zen-insteek staat niet iedereen aan. Hij noemt het zelf een klimaatneutrale redactie. Zijn gele jasje valt meestal snel op bij demonstraties.
Facebook blokkeerde tweemaal zijn account met 5000 lezers; op LinkedIn had hij 13.600 volgers tot zijn bijdragen begin 2022 permanent gecensureerd werden. TM blijft een blij makende, onorthodoxe gratis bijdrage aan de vrije, kritische en onafhankelijke pers in Nederland.
Op de website www.tijdgeest-magazine.nl biedt hij onder meer een collectie van zo’n 500 foute grappen aan, soms publiceert hij wat van zijn bizarre strips. 

prijs van de workshop (5 ochtenden) €