“Zingen met hart en ziel”

Aankomstdatum: 31 juli 2022
Einddatum: 6 augustus 2022
Cursusleider: Belinda Kamps
Prijs: € 175

In deze week gaan we met een fijne groep mensen, meerstemmige popsongs zingen

Door Belinda Kamps

Hou je van zingen, zing dan mee!

Het is zo heerlijk om vrij en onbevangen je stem te laten klinken.

Daar krijg je energie van. Adem vol in en uit, ontspan, kom uit je hoofd en duik in je lichaam.

Ontdek en verken je eigen geluid en geef expressie aan wat in je leeft. Breng je hele lichaam in trilling.

In deze week gaan we met een fijne groep mensen, meerstemmige popsongs zingen.

We starten de dag met stilte , lichaamsbewustzijn en aandacht. Adem en ontspanning zijn altijd onderdeel van de workshop. Speelse stem en expressie oefeningen volgen. Hierdoor verkennen we de mogelijkheden van onze stem en creëren we een veilige sfeer , waar we onszelf vrijuit kunnen laten horen. Daarna storten we ons met veel plezier op de songs de we gaan zingen. Instuderen van de melodieën, harmonieën, luisteren naar jezelf en elkaar. In kleine stemgroepjes studeer je samen je partij in. Daarna komen we weer samen met de groep. Wat klinkt het dan samen al mooi.

Teksten, tekstbeleving en expressie volgen. Spontaniteit , speelsheid en veel plezier zijn de belangrijkste ingrediënten van deze week. Samen met hart en ziel zingen, is een magische en verbindende ervaring.

Als kers op de taart laten we ons aan het einde van de week horen op de gezamenlijke afsluiting aan het aanwezige publiek.

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.