Chakra Meditatie retreat met Guru Ashish L. Vyas uit India

Aankomstdatum: 11 augustus 2024
Einddatum: 17 augustus 2024
Cursusleider: Ashish L. Vyas en Pinky More
Prijs: € 390

Het doel van Yoga is om je ultieme potentie te bereiken.
Op fysiek, energetisch en mentaal niveau hebben we bepaalde blokkades die ons hierin belemmeren.
Uiteindelijk zijn alle Yoga oefeningen zijn er op gericht om deze blokkades op te heffen.
Deze oefeningen zijn o.a. Kriya, Asana, Pranayama, Mudra en Meditatie. Ook levensstijl, voeding en gedachtenwereld hebben hier invloed op. Voordat je op energetisch niveau aan jezelf gaat werken, door bijvoorbeeld je Chakra’s te activeren, is het van belang dat je op fysiek en mentaal niveau in balans bent, anders hebben de activiteiten geen effect, of mogelijk zelfs een schadelijk effect.

Op Centre Lothlorien organiseren we sinds 2019 een opleiding in ‘Yoga as a Way of Life’. Hierin leer je om de basis van Yoga in je leven te integreren en zo gezonder en gelukkiger door het leven te gaan. Nu, in deze Chakra Meditatie retreat gaan we een stapje verder. Met behulp van o.a. Pranayama en Mudra ga je de levensenergie in jezelf laten stromen en kun je je Chakra’s activeren. Hiermee kun je om bijvoorbeeld controle uitoefenen over je lichaamstemperatuur, je fysieke kracht, je immuniteit, je weerstand tegen invloeden van buitenaf en het zelfhelende vermogen te activeren.

Dergelijke praktijken kunnen alleen met de juiste voorbereiding en onder toezicht van een ingewijde Guru worden gedaan. Daarom komt speciaal voor deze week Guru Ayish L. Vyas uit India over.

Aashish L. Vyas is een Occultist (gespecialiseerd in Numerologie, Vastu, 7 Chakra en Astrologie) en CBT coach met meer dan 15 jaar ervaring. Met behulp van zijn numerologie-interpretaties en CBT-expertise heeft hij mensen geholpen hun leven te plannen voor een toekomst vol geluk, gezondheid en rijkdom. Zijn professionele specialisatie omvat verschillende aspecten van occulte takken, het helpen van mensen bij het vinden van hun carrière, het ontdekken van hun verborgen sterktes en zwaktes, het verbeteren van partnerschappen in het bedrijfsleven, de waarschijnlijkheid van buitenlandse vestigingen, enz. Als zeer ervaren therapeut biedt hij een scala aan op hoge intensiteit cognitieve gedragstherapie gebaseerde interventies om mensen te helpen hun negatieve denk- of gedragspatroon te veranderen. Zijn nauwkeurige numerologische en astrologische interpretaties hebben velen geholpen hun bestemming te ontdekken. Hij is “de guru” die zijn studenten voortdurend helpt om het pad naar succes te ontdekken. Naast het feit dat hij een levensveranderende GURU is, is hij ook een ondernemer en een bekroonde maatschappelijk werker die actief goede doelen nastreeft en de samenleving ondersteunt.

Programma

Het cursusprogramma vindt plaats van maandagochtend tot vrijdag. Onderstaand is een indicatie van hoe het programma er uit kan gaan zien.

05:00 – 06:00 vroege ochtend meditatie
07:00 – 07:30 kriya
07:30 – 08:30 ochtend Asana
08:30 – 09:30 ontbijt
09:30 – 11:00 uitleg over Chakra’s en Mudra’s
11:00 – 11:30 theepauze
11:30 – 13:00 pranayama en meditatie
13:00              lunch en vrije middag

Buiten het programma is er mogelijkheid voor een Persoonlijk Numerologie, Astrologie of Vastu Shastra consult met Ashish L. Vyas.
Ook kun je bij Pinky en Richard terecht voor Yoga en Ayurveda consulten of een Ayurvedische behandeling bestaande uit een massage en een stoomkuur.

Over de cursusleiding

De week wordt georganiseerd door Pinky More.

Pinky is geboren in Mumbai, India. Hier heeft ze het meest geavanceerde programma voor yogaleraren afgerond aan ‘The Yoga Institute’. Na een paar jaren werken en reizen over de hele wereld, vestigt ze zich in Nederland om Indian Classic Yoga te introduceren, de traditionele stijl van yoga. In Kerala, India, heeft Pinky Ayurveda gestudeerd en is gestart met het geven van  ayurvedische massages. Sinds 2012 organiseert Pinky Yoga retraites op Centre Lothlorien. In 2019 heeft ze de affiliatie tot stand gebracht tussen ‘The Yoga Institute’ en Centre Lothlorien. Momenteel geeft ze naast het leiden van haar eigen Yoga Teacher Training Courses les in meerdere landen in Europa en neemt ze deel aan yoga programma’s in Dubai, Ghana en India.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.