Yoga onthaastweek

Aankomstdatum: 25 augustus 2024
Einddatum: 31 augustus 2024
Cursusleider: Fredy wamelink, Sanne Lute & Lucas Slager
Prijs: €

Behoefte aan rust om helemaal tot jezelf te komen? Zin in even niets? Kom een week lang “Onthaasten” op Centre Lothlorien, een idyllische plek midden in de natuur. Deze week staat helemaal in het teken van JOU.

Yoga en massages

Begin je dag met yoga, geniet van energetische Chinese voetmassages, veel buiten zijn, zwemmen , gezonde vegetarische maaltijden met groente uit onze moestuin en sluit je dag af met diep ontspannede yoga Nidra.

Maar heb vooral tijd om te doen waar jij zelf zin in hebt. Eindelijk dat boek lezen dat al maanden op je nachtkastje ligt, creatief bezig zijn in het atelier, eindeloos wandelen, mediteren of eens helemaal niets doen.

Gun je jezelf deze heerlijke ontspannen week? je bent van harte welkom deze te boeken in de periode 11 aug- 15 september.

Ook wordt er een kinesiologie consult aangeboden om in kaart te brengen welke voeding het beste bij jou past.

Prijs:

€795,- p.p. op basis van een 2 of 3 persoonskamer (alleen te boeken met meer personen) volpension, 6 nachten

€925,- p.p. op basis van een 1 persoonskamer volpension, 6 nachten.

(Inclusief 3 gezonde maaltijden per dag, een intake gesprek, 4 Chinese voetmassages passend bij de behoeftes van jouw lijf, voedingstest d.m.v. kinesiologie, elke ochtend en avond een yoga les, elke dag  een versgeperst sapje uit de slowjuicher, de hele dag water en kruidenthee, wandelroutes direct vanuit het landgoed waarop Centre Lothlorien gevestigd is en mogelijkheden om in het atelier te werken (materiaalgebruik is niet inclusief))

Yoga lessen worden gegeven door Sanne Lute, zij is in India opgeleid in de traditionele yoga.

Sanne is naast Yoga docent ook een hele goeie kok, zij zal deze week heerijk voor je koken.

Voetreflexmassages worden gegeven door Fredy Wamelink, zij is tevens je gastvrouw.

Kinesiologieconsult is bij Lucas Slager, Lucas is de drijvende kracht achter Lothlorien, schrijver en coach.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.