Betekenisvol Vilten, 11-17 juli 2021

Aankomstdatum: 11 juli 2021
Einddatum: 17 juli 2021
Cursusleider: Jolande van Luijk
Prijs: € 200

Betekenisvol vilten

In de week op Lothlorien ga je 5 dagen ontdekken wat vilten vóór en met jou doet. Je maakt kennis met o.a. 3 D vilten en mandalavilten, ecoprinten en nog veel meer en per dag is er een thema. Vanuit de stilte van deze unieke plek ontstaan verrassende kunstwerken die spelenderwijs groeien. Het proces van vilten verbind zich met jouw proces en met jouw creatieve ontwikkeling. Ook ervaren vilters krijgen alle kans en ruimte om nieuwe ervaringen op te doen. Je mag een groot atelier verwachten met heel veel materialen, kleuren en inspiratie om mee te spelen. Maak je vrij en ontdek weer plezier in jouw eigen creativiteit. In dit paradijs, door de lieve mensen en de mooie natuur, gaat dit gegarandeerd lukken.

Over de cursusleiding

In 1995 ben ik afgestudeerd met vilttechnieken in Rotterdam. Onder de naam Fibreations doceer ik in mijn eigen atelier, nu 24 jaar vilt, papier en wolverven én exposeer ik als professioneel kunstenaar. Ik werk met natuurlijk materiaal zoals verschillende wolsoorten, natuurlijke stoffen en plantaardige vezels. Door middel van natuurlijk verven en vilten transformeer ik deze inspirerende materialen tot mijn kunst.

In mijn lessen probeer ik naast ambachtelijke technieken ook ieders persoonlijke creativiteit zo veel mogelijk te ontplooien. Vilten is ontmoeten, verrassen en verbinden met de natuur en je ‘eigen natuur’. Jolande van Luijk, Peize  www.fibreations.nl

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.