Intimiteit voor ouders (= VOLGEBOEKT, op wachtlijst is mogelijk)

Aankomstdatum: 21 augustus 2022
Einddatum: 27 augustus 2022
Cursusleider: Marije en Jeroen
Prijs: € 675

Hoe lang is het geleden dat jullie even echte aandacht voor elkaar hadden? Even geen telefoons, afspraken, kinderen – hoe lief ze ook zijn en hoe tof je werk ook is? Dat jullie samen waren, zonder dat het ergens heen hoefde?

Deze zomer bieden wij – Marije en Jeroen van Avond vol Aandacht – aan jullie – ouders van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar – de gelegenheid om elkaar weer eens vol te ontmoeten. Een ontmoeting waarin jullie centraal staan. Jullie liefde en jullie verbinding – ook als die wat onderhoudt nodig heeft. Juist dan. Dat is de normaalste zaak van de wereld. Maar omdat het er zo vaak niet van komt, hebben we ervoor gekozen om deze mogelijkheid aan te bieden tijdens hét moment waarop je kunt ontspannen: de zomervakantie.

Tussen 21 tot 28 augustus geven we een retraite waarop jullie hele gezin welkom is. Op Centre Lothlorien verzorgen we een 5-daags programma waarin jullie met elkaar genieten en jullie verbinding verdiepen en verrijken.

Elke ochtend is er drie uur lang programma. Voor jullie én voor de kinderen; iedereen gaat op reis. Jullie met ons in de bovenzaal van het landhuis, de kinderen met hun club struinend over het landgoed, knutselend en spelend. Onze zoon Koan heeft hier vorig jaar voor het eerst aan meegedaan – en we hebben alle drie zo genoten!

Wat gaan wij doen als de kinderen op pad zijn?

De basis van ons aanbod is geworteld in Tantra. Wat veel mensen niet weten, is dat Tantra heel goed past bij mensen met een baan en een gezin. Het biedt allerlei beoefeningen die je tussen de bedrijven door kunt doen; samen met je geliefde, met vrienden of alleen. Tussen het werk door. Tijdens de afwas. Met de kinderen.

Tantra gaat niet speciaal of alleen over seksualiteit. Het gaat over je vrije stroom. Jouw levensenergie. Over de mogelijkheid om je over te geven aan je eigen vrije stroom – en daarmee aan de flow van het leven.

Tantra leert je om ‘ja’ te zeggen tegen alle ervaringen die het leven je brengt. Als niets meer weg hoeft, ga je het leven voller ervaren. Zo krijg je meer toegang tot jouw levensenergie, jouw vrije stroom. Niet alleen in de slaapkamer, maar ook aan de keukentafel, tijdens je Zoom meeting of als je met je gezin op vakantie bent.

Naast het programma vier je vakantie samen met je gezin. Genieten jullie van het prachtige Lothlorien, met zijn eigen stuwmeer om in te zwemmen, de ruisende beek, de heerlijke zonneweides, de smalle paadjes door het uitgestrekte bos. En er wordt heerlijk (vegetarisch) voor je gekookt als je dat wilt. In de omgeving zijn ook prachtige dorpjes, met Langres als hoogtepunt.

Over ons: Wij zijn Marije Oostindie en Jeroen Biegstraaten; beiden opgeleid tot leraar aan het Centrum voor Tantra, waar ik (Marije) nog steeds groepsretraites begeleid. Die duren een hele week: iets wat voor de meeste ouders met kleine kinderen niet is weggelegd. Daarom bied ik privéles en – samen met Jeroen – korte Tantra retraites aan geliefden, onder de naam Avond vol Aandacht. Jeroen is hiernaast ook hoofdtrainer van het trainingsinstituut Mannenkracht. en schrijver van het boek ‘Het is Tijd Man’.

We richten ons voor deze retraite op ouders met kinderen in de leeftijd van 4 -12 jaar, omdat voor deze kinderen door de medewerkers van Lothlorien een avontuurlijk kinderprogramma wordt georganiseerd. Dit is een uniek en kostbaar gegeven. Heb je geen kinderen (in deze leeftijd) maar zou je toch graag mee willen doen, neem dan even contact met ons op.

Het leuke is dat je zelf kan kiezen hoe luxe je wilt verblijven: van een ruime kamer met volpension in het landhuis, tot een vakantiehuisje of kamperen aan de beek.

Voor deze retraite hebben wij hebben beschikking over de yogazaal. Daar is plek voor 6 stellen. Het wordt een retraite met heel veel persoonlijke aandacht. Van ons voor jullie, maar vooral van jullie voor jullie.

We kijken er naar uit om jullie op dit intieme avontuur te ontmoeten.

Liefs

Marije, Jeroen & Koan (nu 6)

Prijs van deze training: €675 voor jullie samen voor het Tantra-programma. Je betaalt per kind €80 voor het kinderprogramma. En naar gelang je keuze voor verblijf en/of maaltijden komen die kosten erbij.

Voor informatie over Lothlorien, de accommodatie en het kinderprogramma verwijzen wij je naar Lothlorien zelf. Voor vragen over ons programma kan je ons een mailtje sturen via [email protected]

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.