Stilstaan bij leven en werk voor 50+

Aankomstdatum: 8 mei 2022
Einddatum: 14 mei 2022
Cursusleider: Marijke Markus
Prijs: € 200

Door Marijke Markus

In dit programma blikken we terug op en kijken we vooruit naar ons leven en ons werk.

Met creatieve werkvormen waaronder visualisaties, meditaties, tekenen, 3D-klei, collagetechniek, schrijven en het maken van een staf of een praatstok, verhelderen we hoe de volgende stap in ons leven eruit ziet. De week wordt afgesloten met een ceremonie (Circle of intentions) waarin onze intenties aan de spirits worden meegegeven.

Er kunnen max. 6 deelnemers meedoen om er voor te zorgen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De deelnemers die tot nu hebben deelgenomen vinden het programma mooi in balans op het gebied van mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten en benoemen mijn professionaliteit en zorgvuldigheid.

Ben je jonger dan 50 jaar en wil je toch graag meedoen, ook dat is mogelijk. Bel of mail me dan even!

Over de cursusleider

Marijke Markus, Leiden, www.marijkemarkus.com

In mijn werkzame leven (ik ben nu 66 jaar) ben ik werkzaam geweest als teamcoach, trainer en adviseur binnen het onderwijs (afgestudeerd als pedagoog/onderwijskundige). Daarnaast heb ik veel mensen begeleid die keuzes wilden maken in hun levensloop of loopbaan (Post-HBO opleiding als professioneel loopbaancoach). Het schrijven of in beeld brengen van hun levensverhaal was altijd het startpunt voor zulke trajecten.

Daarnaast heb ik mij als beeldend kunstenaar ontwikkeld. Op dat gebied ben ik nog steeds met heel veel plezier actief. Voor de spirituele kant van mijn leven heb ik verschillende paden bewandeld waaronder Boeddhistische meditaties en stilteretraites, zijnsorientatie en het Sjamanisme uit Zuid-Amerika. Stilte, innerlijke beeldtaal en creëren zijn voor mij van essentieel belang in mijn leven. Graag deel ik mijn levenservaringen middels het programma ‘Stilstaan bij leven en werk’, met anderen.

Sinds 2017 kom ik regelmatig op Centre Lothlorien en verblijf ik daar in het retraitehuisje aan de beek.

Voor vragen kun je me altijd mailen.

[email protected]

Als je mee wilt doen, neem ik contact met je op voor een telefonische intake.

Prijs: €200,-

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.