Stilstaan bij leven en werk voor 50+, 25 april – 1 mei is verplaatst naar 29 aug.-4 sept.

Aankomstdatum: 25 april 2021
Einddatum: 1 mei 2021
Cursusleider: Marijke Markus
Prijs: € 200

Stilstaan bij leven en werk voor 50+

 Door Marijke Markus

In dit programma blikken we terug op en kijken we vooruit naar ons leven en ons werk.

Met creatieve werkvormen waaronder visualisaties, meditaties, tekenen, 3D-klei, collagetechniek, schrijven en het maken van een staf of een praatstok, verhelderen we hoe de volgende stap in ons leven eruit ziet. De week wordt afgesloten met een ceremonie (Circle of intentions) waarin onze intenties aan de spirits worden meegegeven.

Ben je jonger dan 50 jaar en wil je toch graag meedoen, ook dat is mogelijk. Bel of mail me dan even!

Over de cursusleider

Marijke Markus, Leiden, www.marijkemarkus.com

In mijn werkzame leven (ik ben nu 65 jaar) ben ik werkzaam geweest als teamcoach, trainer en adviseur binnen het onderwijs (afgestudeerd als pedagoog/onderwijskundige). Daarnaast heb ik veel mensen begeleid die keuzes wilden maken in hun levensloop of loopbaan (Post-HBO opleiding als professioneel loopbaancoach). Het schrijven of in beeld brengen van hun levensverhaal was altijd het startpunt voor zulke trajecten.

Daarnaast heb ik mij als beeldend kunstenaar ontwikkeld. Op dat gebied ben ik nog steeds met heel veel plezier actief. Voor de spirituele kant van mijn leven heb ik verschillende paden bewandeld waaronder Boeddhistische meditaties en stilteretraites, zijnsorientatie en het Sjamanisme uit Zuid-Amerika. Stilte, innerlijke beeldtaal en creëren is voor mij van essentieel belang in mijn leven. Graag deel ik mijn levenservaringen middels het programma ‘Stilstaan bij leven en werk’, met anderen.

Sinds 2017 kom ik regelmatig op Centre Lothlorien en verblijf ik daar in het retraitehuisje aan de beek.

Voor vragen kun je me altijd mailen.

[email protected]

Als je mee wilt doen, neem ik contact met je op voor een telefonische intake.

Prijs: €200,-

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.