Start je dag met Yoga, 5 ochtenden van 7.30-8.30 uur, Juli en augustus 2021

Aankomstdatum: 5 juli 2021
Einddatum: 27 augustus 2021
Cursusleider: Pinky More
Prijs: € 12.50

Voel je energiek en in balans. Start je dag met yoga!

Laat je lijf langzaam wakker worden in de stilte van de vroege ochtend. We beginnen met een korte meditatie onder de boom en voelen de zon langzaam warmer worden.  Pinky leidt je door de oefeningen op een manier die bij jou past. Na deze week voelt je lijf soepeler en kun je zelf verder met deze fijne ochtend routine.

Maandag tot en met vrijdagochtend van 7.30-8.30 op de dam en bij regen in de yoga zaal van het Chateau.

Dit arrangement is te boeken in de zomervakantieweken en kan ook in combinatie met een andere workshopweek geboekt worden. Het gewone workshopprogramma start om half tien. Je hebt tijd genoeg om tussendoor rustig te ontbijten.

Over de cursusleiding

De lessen worden gegeven door Yoga experts, geleid door Pinky More.
Pinky is geboren in Mumbai, India. Hier heeft ze het meest geavanceerde programma voor yogaleraren afgerond aan ‘The Yoga Institute‘. Na een paar jaren werken en reizen over de hele wereld, vestigt ze zich in Nederland om Indian Classic Yoga te introduceren, de traditionele stijl van yoga. In Kerala, India, heeft Pinky Ayurveda gestudeerd en is gestart met het geven van  ayurvedische massages. Sinds 2012 organiseert Pinky Yoga retraites op Centre Lothlorien. In 2019 heeft ze de affiliatie tot stand gebracht tussen ‘The Yoga Institute‘ en Centre Lothlorien. Momenteel geeft ze naast het leiden van haar eigen Yoga Teacher Training Courses les in meerdere landen in Europa en neemt ze deel aan yoga programma’s in Ghana en India.

 

prijs:

€50,- voor 5 lessen, bij opgave voorafgaand aan de week. De lessen zijn voor beginners en gevorderden.

€12,50 per losse les.

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.