Retraite: De 40 lagen van jouw Ziel.

Aankomstdatum: 3 september 2023
Einddatum: 9 september 2023
Cursusleider: Annemiek Douw
Prijs: €

Op vakantie naar jezelf. Een hele week waarin je spelenderwijs alle belangrijke levensthema’s onderzoekt, ervaart en issues erin heelt. Gebaseerd op de 40 lagen van jouw ziel, de 40 auralagen.

INFO en Prijzen:

Annemiek Douw

tel 0408434566 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

[email protected]

In je aura, jouw energieveld, vind je weerspiegeld wie jij bent, hoe je dingen verwerkt en waar je staat in je leven en in je ontwikkeling. Wat kom je eigenlijk doen hier op aarde en met wie? Soms gaat het goed en soms gaat dat wat minder en loop je op enig niveau vast. Vastgelopen energie kan dan uitmonden in ziekte, lastige emoties of donkere gedachten of problemen of in niet meer weten wat te doen in je leven. Door er op een juiste manier aandacht aan te besteden, kun je hiervan herstellen en ook je opgelopen (energetische) kwetsuren helen. Zo kun je vaak ook ziekte of nieuwe moeilijkheden voorkomen.

Ook bevat je aura informatie over jouw levensdoelen: wat maakt jou gelukkig, wat geeft je een vervuld gevoel en met wie zou je de levensreis kunnen maken? Wie is en zijn er dus wezenlijk belangrijk voor je? En waarom is het einde van een relatie of het afscheid nemen van bepaalde mensen soms toch zo lastig te verwerken? Wat resoneert met je en wat wil dit eigenlijk zeggen?

Tijdens deze Helende Week werken we onder meer met dagelijks speciaal voor de gelegenheid geschreven heerlijke geleide meditatiesallerhande ondersteunende oefeningen, stukjes theorie over de ziel en de auralagen, energetisch werken, readings, inzichten, aura’s, energetische opstellingen, massages (:-)), aandacht voor jezelf, reflectie, verbinding, alleen-tijd, natuur, stilte, inspiratie, plezier en ontspanning.

Behalve dat je rond het Chateau in de prachtige natuur in het bos en aan het meer kunt vertoeven, wandelen we er ook door al jouw auralagen, door alle niveaus van jouw energie, ondertussen alle thema’s aanrakend die voor jou relevant zijn. Het doel is zo lekker mogelijk in je vel (komen te) zitten, te herstellen van wat jou in het verleden heeft verwond en wat je nog (onbewust) tegenhoudt je leven ten volste te leven. Los te laten wat niet langer nodig is om mee te dragen om met een open vizier en een blij hart nieuwe keuzes te kunnen maken, afgestemd op wat jouw specifieke doel is hier op aarde en jouw leven op een vervullende manier te vervolgen.

Heb je zin om deel te nemen omdat je resoneert met de energie van deze intensieve, rustgevende en tegelijkertijd speelse, vrolijke retraite? Het kan allemaal. En er hoeft helemaal niks. Alle onderdelen zijn facultatief, maar waarschijnlijk wil je er geen een missen want het is een maatwerkprogramma dat helemaal is afgestemd op de groep en jou als deelnemer. Je kiest dus op de dag zelf waar je het meest behoefte aan hebt, dus je kunt het zo intensief maken als dat je zelf wilt.

Wanneer: zondag 3 september 2023 17.00 uur – zaterdag 9 september 10.00 uur

(zondag 3 september 2023 17.00 uur is de aftrap en zetten we de energie en intentie voor onze week samen neer. Elke avond is er een avondprogramma met een geleide meditatie, na het diner, zodat je heerlijk relaxt de nacht in gaat. Op vrijdagavond is de slotmeditatie en ronden we af rond 21.30 uur. Het vertrek vindt plaats op zaterdagochtend 9 september 2023 na het ontbijt, rond 10.00 uur.)

Begeleiding: Annemiek Douw

Deelnemers: maximaal 10

INFO en Prijzen:

Annemiek Douw

tel 0408434566 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

[email protected]

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.