“Painting your Inner Queen” volgens het 13 step Intentional Creativity proces

Aankomstdatum: 31 juli 2022
Einddatum: 6 augustus 2022
Cursusleider: Marike van IJssel
Prijs: € 200

Ontketen je bezielde creatieve kracht en schilder het portret van jouw innerlijke koningin.

Deze tijd vraagt meer dan ooit om onze eigen unieke zelfexpressie en souvereiniteit. Om op reis te durven zonder een bepaald eindpunt voor ogen dat aan allerlei voorwaarden hoeft te voldoen. Om het nu te omarmen en het proces te vertrouwen, zodat je je overgeeft aan je creatieve kracht en erop vertrouwt dat iets groters je vasthoudt.

Het activeren van je creatieve vrijheid en bezieling is voor iedereen toegankelijk, ook voor diegenen die vroeger op school hebben gehoord dat ze niet konden tekenen of schilderen.

Door middel van de 13 fasen van het Intentional Creativity proces, waarbij ik gebruik maak van allerlei vormen van expressie, meditatie, beweging en stilte, kom je in contact met jouw muse, en ga je op vrij en creatief avontuur met haar.

Ik nodig je uit om deze stap te zetten om je te initiëren als Sacred Creative Queen.

 

 Marike van IJssel

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik vele talenten heb mogen ontwikkelen in mijn leven. Van antropologe in een Aboriginal community in Australie, tot het delen van 2019 zelf gehaakte hartjes in 2019 om ons te herinneren aan het licht en de liefde. Van universitair docent gespecialiseerd in diversiteit in organisaties en onderwijs tot grondlegster van de Geluksroute.
Ik heb mij mogen verdiepen in prachtige wijsheid als systemisch werk, focusing, shamanistisch werk, voice dialogue, theater, vrouwenichaamswerk, storytelling, intentional creativity, the Work, NLP, schaduwwerk, mindfulness en diverse vormen van meditatie.

Mijn liefde voor het leven geef ik op dit moment, naast de Geluksroute, door het maken sacred viltcreaties onder de naam Meraki, met vrouwencirkels, en inspirerende projecten zoals Cirkel van Veerkracht. En natuurlijk in mijn coach-Praktijk voor WelZijn, waar ik zowel met individuen als met groepen ook gebruik maak van intentional creativity.

Mijn vilt creaties vind je op MERAKI-Intentional creativity | Facebook

De prijs van de cursus is €200,- exclusief materiaal kosten. De materiaal kosten kun je ter plekke aan mij betalen.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.