One Planet- One People, Reunie

Aankomstdatum: 13 augustus 2023
Einddatum: 19 augustus 2023
Cursusleider: divers aanbod
Prijs: € 200

Na 20 jaar Lothlorien hebben we deze winter tijd genomen om terug te blikken en vooruit te kijken. En zoals onze inspirator Gandalf al zei “Waar willen we onze tijd aan geven?” Wat vooral boven kwam is een enorme dankbaarheid voor alle mooie mensen die we mochten ontvangen tijdens de festivals. Dat roept in ons een verlangen op dat nogmaals te mogen doen, met activiteiten die zelf hun weg mogen vinden, zonder wilskracht en moeten.

Heel spannend vinden we het om in de vorm van een Reunie dit verlangen neer te zetten. Een Reunie voor deelnemers en workshopleiders van onze festivals.

We nodigen je uit, als je de roep voelt je weer te verbinden met Lothlorien en vooral met de mensen van de vredesfestivals in 2011, 2013 en 2015 en de One Planet bijeenkomsten.

We weten nog niet hoe de week eruit gaat zien. We weten nog niet wie er gaan komen. We voelen alleen het verlangen om samen te komen, herinneringen op te halen en elkaar opnieuw te inspireren.

“To Change the World, We need each other.”

In elk geval aanwezig: Roberto Lopez, Carola Esparza uit Chili, De Grootmoeders Tomasa en Poxita uit Gatemala, Tatsuhiko Kimori uit Japan, Maurice Moooijman, Billy TK (Maori uit Nieuw Zeeland), Hilde Goris, Klaas Timmer, Christiane Biebl, Richard Slager en Pinky More.

Lucas en Fredy

Vredesfestival 2011

Vredesfestival 2013

Vredesfestival 2015

One Planet – One people 2017

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.