Moeder Natuur in Mij 

Aankomstdatum: 9 juli 2023
Einddatum: 15 juli 2023
Cursusleider: Gabrielle Nijhuis & Inge Meuleman
Prijs: € 385

Moeder Natuur in Mij.

Haar moeiteloosheid, Haar draagkracht, Haar creatiekracht. 

In deze week maken we de keuze om te vertragen…  We ontspannen ons lichaam en onze geest en sluiten aan bij de oordeelloosheid van de Natuur. We voelen dat we deel uitmaken van de Natuur…  We zijn de Natuur. Te midden van het prachtige landgoed om ons heen, ligt de aandacht tijdens deze dagen in het bijzonder bij Moeder Natuur in ons Zelf. Het is een week waarin verschillende aspecten, zoals haar draagkracht en moeiteloosheid, aan de orde komen en vooral ook ervaren kunnen worden. Daarin is ruimte voor stilte, diepgang, humor, zelfonderzoek, intenties en creativiteit.

Gabriëlle en Inge hebben beide jarenlange professionele ervaring met werken op de diepere laag, zowel in een-op-een contact als met groepen. Ze brengen een moeiteloze mix van hun persoonlijke expertise waarbinnen iedere deelnemer zich gehoord, gezien en uitgenodigd weet.

Tijdens het programma werken we o.a. met Ontspanningsoefeningen, Schilderen en Tekenen met Diepgang, Oefeningen in Bewust Zijn, Stiltewandeling naar de Bron, Visualisaties en Rituelen.

De workshops zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.30-12.30 uur. Iedere middag, met uitzondering van de woensdag, is er de mogelijkheid om bij elkaar te komen tussen 16.00u-17.00uur. Een zeer waardevol uur om te delen, stil te staan bij hoe het met je gaat, wat er in jou om aandacht vraagt en een bedding te ervaren voor je eigen proces van deze dagen. De woensdagmiddag is vrij te besteden. Iedere deelnemer neemt liefst eigen teken- en schildermateriaal mee (wordt nog nader omschreven). Daarnaast is er tegen een (kleine) vergoeding de mogelijkheid om gebruik te maken van materiaal dat aanwezig is, zoals verf en kwasten. Ervaring met tekenen en schilderen is niet nodig. Deze week is geschikt voor volwassenen, zowel voor mannen als vrouwen, die Moeder Natuur in zichzelf de ruimte willen geven. Een ware verrijking.

Cursusleiding

Gabriëlle Nijhuis: In Levende Lijve www.inlevendelijve.nl 

Inge Meuleman: Van Nature  www.ingemeuleman.nl 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.