Meivakantie op Centre Lothlorien

Aankomstdatum: 28 april 2024
Einddatum: 5 mei 2024
Cursusleider: Lothlorien Team
Prijs: €

Zin om er in de meivakantie even tussenuit te gaan. Even op adem komen op een idyllisch landgoed. Kom naar Centre Lothlorien!

Midden in de natuur geniet je van rust en verstilling. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen in de bossen rondom en op het centrum. Kom mijmeren bij het stuwmeer, lekker vegetarisch eten, je voeten laten masseren, staren in het knisperende kampvuur, creatief bezig in het atelier of een yogales volgen. Ook de kinderen vermaken zich altijd prima op ons uitgestrekte terrein.

Op de pagina vast aanbod vind je meer informatie over de mogelijheden.

Verblijfsmogelijkheden

Je kunt verblijven in een natuurhuisje , in één van onze vakantiehuizen of op een mooie kamer in het chateau. Ook kun je kamperen op onze groene natuur camping.

Uitstapjes in de omgeving

Vanuit Centre Lothlorien kun je talloze uitstapjes maken: wandelend, fietsend en met de auto. Ontdek de Franse natuur, cultuur en geschiedenis in de prachtige Haute Marne. Bezoek het geboortehuis en museum van Jeanne d’Arc of maak een uitstapje naar het atelier van Renoir. Ook Alesia, het Keltische dorp van Vercengetorix en bron voor Asterix en Obeliks is een fantastisch dagtripje.

Reserveren?

Reserveren kan via onze website

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.