Maya kruidenleer en massage week (Vol)

Aankomstdatum: 6 augustus 2023
Einddatum: 12 augustus 2023
Cursusleider: Grootmoder Tomasa & Grootmoeder Poxita uit Guatemala
Prijs: € 255

door Maya Grootmoeder Tomasa en Grootmoeder Poxita uit Guatemala.

o.a. kruidenleer en massage technieken en ceremonie.

Net als in 2018 komen de Grootmoeders naar Centre Lothlorien om hun kennis en wijsheid te delen over het leven.

De week zal bestaan uit Teachings. Ook nemen de Grootmoeders je mee op hun wandelingen door de natuur en leren zij  je anders kijken naar alles wat je tegenkomt. Er worden massage lessen aangeboden en tegen een extra bijdrage zijn persoonlijke consulten mogelijk.

Ook nemen Tomasa en Poxita ons mee in hun ceremonies.

De Maya geneeswijze is gestoeld op 4 pijlers: massage, kruidenleer, gebed en ceremonie.

De week is ook als je praktiserende natuurgeneeskundige bent een mooie aanvulling op je kennis.

In aanwezigheid zijn van beide Grootmoeders doet je aarden en dankbaar zijn voor het leven. Alleen al daarom is het een fantastische week om aan deel te nemen.

Je kunt ook een massage of persoonlijk consult bijboeken.

De opbrengst van de week is voor het healingcenter IXPIYAKOK IXMUKANE in Chichicastanengo, Guatemala.

In de onderstaande link lees je alles over de droom van Grootmoeder Tomasa. www.centrelothlorien.com/het-ziekenhuis/

Revieuw van een deelneemster in 2018

“Er zijn van die ontmoetingen die je je leven lang niet meer vergeet. Mijn kennismaking tijdens de eerste ‘Maya geneeswijze’ week was zo’n moment. Mijn verwachting was hoog, qua inhoud verwachtte ik plantenkennis, ik ging uit van massagetechnieken en keek uit naar de rituelen. Maar ik had nooit kunnen bedenken hoe het zou voelen. Grootmoeder Tomasa en Grootmoeder Poxita uit Guatemala voelen alsof ze rechtstreeks vanuit het binnenste van de aarde naar je toe zijn gereisd om je te laten ervaren hoe magisch voortreffelijk alles in elkaar zit. De natuur is in evenwicht, volledig gebalanceerd en in flow. En daar waar dit niet het geval is kun je zien, voelen en aanwijzen waar de liefde niet meer naar toe stroomt. Via plantkunde, blote-voeten-meditatie, aanraking en ceremonie lieten ze me ervaren hoe ik goed voor mezelf kan zorgen en anderen kan ondersteunen bij dit proces. De grootmoeders zorgen voor een vrolijke noot tijdens de cursus. Immer energiek en opgewekt lieten ze mij ervaren hoe zij werken. En na de week bleef ik achter met een gevoel van liefde voor de natuur, met bewondering voor ons lijf, verwondering over de dieper gevoelde verbinding met iedereen en alles om ons heen en de gedachte ‘als ik zo oud mag worden dan wil ik nog veel meer van hun geheimen leren!’  Xandra van Hooff.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.