Man-Vrouw week

Aankomstdatum: 17 juli 2022
Einddatum: 23 juli 2022
Cursusleider: Hilde Goris & Klaas Timmer
Prijs: € 220

Week voor MANNEN en VROUWEN, of KOPPELS, met of zonder KINDEREN

In deze week gaan ontspanning en verdieping hand in hand. In de rustige en idyllische omgeving van Centre Lothlorien herbron je in de wandelingen in de prachtige bossen, je geniet bij het kampvuur, je zwemt in het meer, met je gezin of alleen, je zintuigen komen helemaal tot rust in ontprikkelen van de drukte van het bestaan. Elke dag begeleiden Hilde Goris en Klaas Timmer daarnaast een vrouwencirkel en een mannengroep. De vrouwen gaan in een verdieping van hun wilde vrouwelijkheid in de cirkel in de kapel of soms buiten, samen met Hilde. De mannen trekken verder het bos in om met Klaas hun mannelijke oerkracht op te roepen. Voor kinderen is er elke dag een kindercirkel, waar een playshop rond gelijkaardige thema’s wordt gegeven.

De mannengroep en de vrouwencirkel ontmoeten elkaar de laatste avond tijdens een bijzondere ceremonie. Laat je meevoeren in deze queeste naar je mannelijke en vrouwelijke essentie, om als koppel tot meer verdieping te komen of om je als alleenstaande man of vrouw je essentie te dieper te verankeren in jezelf. Er is naast de cirkels voldoende ruimte om samen met je partner of met andere deelnemers gezellig te relaxen.

Jongeren : jongeren kiezen hun cirkel, ze sluiten aan bij de mannen of vrouwen of bij de kinderen.
Peuters en baby’s : hele kleine kindjes mogen in de vrouwencirkel bij de moeder zijn.

De prijs hangt af van je verblijfsformule. Als je graag met je gezin in het chateau verblijft… reserveer dan tijdig je kamer in volpension. De retraite zelf kost €220  per persoon. Kinderprogramma €80,- per kind

Meer weten over Hilde?

httpss://www.hildegoris.be/

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.