Kinderweek “De magie van de schat”.

Aankomstdatum: 24 juli 2022
Einddatum: 30 juli 2022
Cursusleider: lothlorien zomer team
Prijs: € 80

De magie van de schat

In het kasteel van Prins Hendrik en prinses Maria is een schat gestolen. Dit maakt hen erg ongelukkig en ze willen de schat graag terug hebben.

Ze hebben onze hulp ingeschakeld om de schat terug te vinden!

Wij gaan als echte prinsen en prinsessen op avontuur om dit mysterie op te lossen. Doen jullie ook mee?

Sneak peek: Maken van kroontjes, spellen, speurtocht en kinderyoga

Praktische informatie.

  • De kinderweken op Lothlorien zijn voor kinderen van 5-12 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleiders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken lopen parallel aan het cursusaanbod voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie voor de ouders en andere geïnteresseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Wij hebben er zin in.

Tot in de zomer!!!

Deze week wordt o.a. begeleid door

Jet Wormmeester. Zij is 21 jaar oud en begeleid deze zomer de kinderweken van 18 juli t/m 6 augustus. Jet is derdejaars Pedagogiek student en vind het erg leuk om met kinderen te werken. Daarnaast is zij ook kinderyoga docent. In haar vrije tijd wandel zij graag, doet yoga en rijdt paard. Zij kijkt er naar uit om deze zomer de kinderweek bij Lothlorien te begeleiden en samen met de kinderen op avontuur te gaan! En natuurlijk kinderyoga met de kinderen te doen!

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.