Kinderweek met Mael

Aankomstdatum: 6 augustus 2023
Einddatum: 12 augustus 2023
Cursusleider: Mael van Helsuwé
Prijs: € 80

De inhoud van de week blijft nog een verrassing.

Deze week wordt georganiseerd door Mael, zij komt al jaren op Lothlorien en wij en de kinderen zijn altijd blij als zij er is. Mael komt uit Den Haag, zij is graag op het strand en vindt het heerlijk om samen met anderen creatief of sportief bezig te zijn. Mael geeft onderzoek- en ontwerponderwijs op basisscholen in Rotterdam waarin ze kinderen leer hoe ze zelf impact kunnen hebben op hun omgeving door nieuwsgierig te zijn en zelf ideeën en oplossingen te bedenken. Dit neem ze mee naar Lothlorien, één van haar lievelingsplekken op de wereld.

Praktische informatie.

  • Deze kinderweek op Lothlorien is voor kinderen van 5-12 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleiders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken lopen parallel aan het cursusaanbod voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie/voorstelling voor de ouders en andere geïnteresseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Wij hebben er zin in.

Tot in de zomer!!!

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.