Kinderweek

Aankomstdatum: 4 augustus 2024
Einddatum: 10 augustus 2024
Cursusleider: Lothlorien zomerteam
Prijs: € 95

Elke ochtend van 9.30 tot 12.30 uur, parallellopend aan het programma voor volwassenen hebben de kinderen hun eigen kinderprogramma. Ze gaan op avontuur in de bossen rondom Lothlorien, knutselen in het atelier, doen spelletjes en luisteren naar verhalen.

Elke week heeft zijn eigen thema en verhaallijn altijd aangepast aan de leeftijd van de kinderen in de groep. De groepsgrootte is maximaal 15 kinderen en minimaal 4 kinderen. Minimale leeftijd is 4 jaar.

Begeleiding

De kinderen worden begeleid door ervaren begeleiders onder supervisie van Fredy, zij heeft jaren in het onderwijs gewerkt voordat zij samen met Lucas mee ging bouwen aan hun droom “Centre Lotlorien”.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.