Jeugdweek: Ministerie van Magie, 25-31 juli 2021

Aankomstdatum: 25 juli 2021
Einddatum: 31 juli 2021
Cursusleider: Maike Oegema en team Lothlorien
Prijs: € 80

Wij, het ministerie van Magie, hebben een geheimzinnige brief gekregen. Hierin staat het volgende:

“Mijn naam is Arryn, ik ben een tijdbewaarder en kan zien wat er in verleden, heden en toekomst aan de hand is. Als tijdbewaarder en magiër is het mijn taak om Centre Lothlorien veilig te houden. Dat gaat al heel veel jaren goed, maar nu is er een probleem. Een groot probleem.

Toevallig weet ik dat er veel slimme, sterke, sluwe en dappere kinderen zijn. Dit probleem kan ik niet alleen oplossen. Hierbij roep ik dan ook hulp in van de kinderen. Kunnen jullie mij helpen om Centre Lothlorien weer veilig te maken?

Wat het probleem is, horen jullie maandag 2 augustus van mij. Ik zal een volgende brief bij de begeleiders van de kinderweek achterlaten. Wel kan ik jullie laten weten dat jullie worden opgeleid tot beoefenaar van magie, waarbij creativiteit, behendigheid, uithoudingsvermogen en dapperheid op de proef worden gesteld. Doen jullie mee met het redden van Centre Lothlorien?”

Sneak peek: speurtochten, maken van eigen toverstaf en amulet, escape room, pourcours etc.

 

Praktische informatie.

  • De kinderweken op Lothlorien zijn voor kinderen van 4-13 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen daarin een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagcochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken op Lothlorien lopen parallel aan het programma voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de algemene weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie voor de ouders en andere geintereseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Ik heb er zin in.Tot in de zomer!!!

Maike

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.