Jeugdweek: Het mysterieuze boek, 1-7 augustus 2021

Aankomstdatum: 1 augustus 2021
Einddatum: 8 augustus 2021
Cursusleider: Maike Oegema en Maël van Helsuwé
Prijs: € 80

Het mysterieuze boek

Theaterweek Centre Lothlorien

Al eeuwen is men op zoek naar een mysterieus boek. Er gaan allemaal verhalen de ronde; het boek zou onsterfelijkheid kunnen geven of een doorgang zijn naar andere werelden. Wanneer een stel kinderen het boek heeft gevonden en opendoet, zien ze iets wat ze nog nooit hebben gezien….

Kloppen de verhalen?

 Is het een magisch boek?

Op die vragen gaan de kinderen van de theaterweek een antwoord zoeken. Spelenderwijs wordt het vervolg op dit verhaal gemaakt. De theaterweek is een week waarin fouten maken niet bestaat, fantasie wordt aangewakkerd en plezier voorop staat.

Praktische informatie.

  • De kinderweken op Lothlorien zijn voor kinderen van 4-13 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen daarin een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagcochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken op Lothlorien lopen parallel aan het programma voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de algemene weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie voor de ouders en andere geintereseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Wij hebben er zin in.Tot in de zomer!!!

Maike en Mael

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.