Jeugdweek: De vier elementen, 11-17 juli 2021

Aankomstdatum: 11 juli 2021
Einddatum: 17 juli 2021
Cursusleider: Maike Oegema
Prijs: € 80

De week van de vier elementen is een week waarbij water, vuur, aarde en lucht centraal staat. De kinderen gaan veel spellen spelen, hun creativiteit gebruiken en er is gegarandeerd plezier. Elke dag een nieuw thema, nieuwe spellen en nieuwe creaties. Het houden van een groot watergevecht, het maken van een doolhof en een speurtocht uitzetten ontbreekt natuurlijk niet. Aan het einde van de week is er een verrassing voor de volwassenen, georganiseerd door de kinderen.

Praktische informatie.

  • De kinderweken op Lothlorien zijn voor kinderen van 4-13 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen daarin een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagcochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken op Lothlorien lopen parallel aan het programma voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de algemene weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie voor de ouders en andere geintereseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Ik heb er zin in.Tot in de zomer!!!

Maike

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.