Jeugdweek: De ridderweek, 8-14 augustus 2021

Aankomstdatum: 8 augustus 2021
Einddatum: 14 augustus 2021
Cursusleider: Maike Oegema
Prijs: € 80

De ridderweek

Prins Arthur wordt binnenkort Koning Arthur. Voordat hij koning wordt, wil hij trouwen met Guinevere, de vrouw waar hij al jaren verliefd op is. Guinevere is echter opgesloten in een kasteel. Om haar te bevrijden moet hij spannende en uitdagende opdrachten uitvoeren. Dit kan hij niet alleen. Hij heeft hulp nodig!

Op Lothlorien worden kinderen opgeleid tot ridder en helpen ze prins Arthur om zijn opdrachten te voltooien.

Doen jullie ook mee?

Sneak peek: maken van eigen zwaard, op zoek naar de Heilige Graal, speurtochten, een draak verslaan etc.

Praktische informatie.

  • De kinderweken op Lothlorien zijn voor kinderen van 4-13 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen daarin een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagcochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken op Lothlorien lopen parallel aan het programma voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de algemene weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie voor de ouders en andere geintereseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Wij hebben er zin in.Tot in de zomer!!!

Maike

 

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.