Jeugdweek: De liedjes tovenaar, 18-24 juli 2021

Aankomstdatum: 18 juli 2021
Einddatum: 24 juli 2021
Cursusleider: Maike Oegema
Prijs: € 80

Tovenaar Donovan houdt niet van muziek, sterker nog; hij háát het. Dat is ook de reden dat hij een vloek heeft uitgesproken over alle dieren van het bos. Alles is opgehouden; het gezang van de vogels, het getjirp van de krekels, het ritmische geblub van de vissen, het getik van de spechten en nog veel meer. Het is heel stil in het bos.

De dieren leerden hiermee leven, maar nu moeten ze echt in actie komen. Iedere zomer houden ze namelijk een groot feest met veel muziek. Alle dieren uit het bos komen en ze willen allemaal dansen. Als er dan geen muziek is, zal iedereen heel verdrietig worden.

Kun jij de dieren helpen om de vloek op te heffen zodat het feest toch doorgaat?

Sneak peek: speurtochten, muziekinstrumenten bespelen en een groot feest.

 

Praktische informatie.

  • De kinderweken op Lothlorien zijn voor kinderen van 4-13 jaar. We gaan samen op avontuur, jong en oud met voor iedereen daarin een bij zijn of haar leeftijd passende rol.
  • De groep heeft maximaal 15 kinderen en minimaal 2 begeleders. De activiteiten vinden plaats in de bossen op en rondom Lothlorien, in het atelier en bij slecht weer in Edoras.
  • Het programma wordt in principe aangeboden van maandag tot en met vrijdagcochtend van 9.30- 12.30 uur. Er is een pauze waarin de kinderen iets te drinken en te eten krijgen. De kinderweken op Lothlorien lopen parallel aan het programma voor volwassenen.
  • Op zondagavond is er een introductie van het kinderprogramma tijdens de algemene weekopening. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten, vaak met een kleine presentatie voor de ouders en andere geintereseerden.
  • Graag horen we zondagavond na de introductie even of je kind een zwemdiploma heeft en of er bijzonderheden zijn.

Ik heb er zin in.Tot in de zomer!!!

Maike

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.