Jeugdtheaterweek: op avontuur met Sharon

Aankomstdatum: 28 juli 2024
Einddatum: 3 augustus 2024
Cursusleider: Sharon Varekamp
Prijs: € 95

Elke ochtend van 9.30 tot 12.30 uur, parallel lopend aan het programma voor volwassenen, gaan de kinderen deze week met Sharon op avontuur in en om Lothlorien. Het enige dat je nodig hebt is jezelf en je verbeeldingskracht. We gaan verhalen verzinnen, landkaarten maken, elkaar rondleiden en allerlei scènes maken, zowel met als zonder tekst. Onze inspiratiebronnen zijn onder andere het meer, het bos, de vlinders, de grot, de gebouwen en de beelden. Op vrijdagavond is de presentatie, maar misschien laten we op woensdag bij het kampvuur al een tipje van de sluier zien.. O ja, en pak ook wat kleren in die vies mogen worden!

De groepsgrootte is maximaal 12 en minimaal 4 deelnemers. Leeftijd tussen 5 en 15!

Over Sharon

Sharon Varekamp is theatermaker. Zij geeft les en maakt voorstellingen met kinderen, jongeren en met mensen met een verstandelijke beperking. Ze laat zich graag inspireren door beeldende kunst en verhalen. De ene keer ontstaat een doorlopend verhaal, de andere keer een montage vanuit een thema.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.