Het nieuwe jaar in op Centre Lothlorien

Aankomstdatum: 26 december 2021
Einddatum: 2 januari 2022
Cursusleider:
Prijs: €

Dit jaar zijn we open met oud en nieuw. Voel je heel erg welkom samen met ons het nieuwe jaar in te gaan. Veel kan, niets hoeft.

Je kunt verblijven op een kamer in het Chateau of in één van de vakantiehuizen, ook de maisonnette met houtkachel is een mogelijkheid. Een kamer in het Chateau is inclusief alle maaltijden, koffie/thee en versnaperingen tussendoor.

Eindeloos wandelen in de bossen aangrenzend aan Lothlorien, een leuk Frans stadje bezoeken, spelletjes, lekker lezen bij de snorrende houtkachel, mooie gesprekken en verder alles wat spontaan ontstaat.

Het arrangement is inclusief koffie/thee/water/ oliebollen en champagne of een alcoholvrije variant op oudejaars avond.

     rpt

Dag van aankomst: zondag 26 december

Dag van vertrek: zondag 2 januari

Kosten op basis van een 1 persoons kamer in het Chateau inclusief alle maaltijden, versnapering, exclusief drankjes €525,-

Kosten op basis van een 2 persoonskamer in het Chateau inclusief alle maaltijden, versnaperingen, exclusief drankjes €420,-

Toeslag eigen badkamer, mits beschikbaar €100,-

Vakantiehuis het Gardien € 525,-   voor 7 nachten exclusief maaltijden, maximaal 4 personen.

Vakantie appartement Eomer € 525,-     voor 7 nachten exclusief maaltijden, maximaal 4 personen.

De Maisonette €350,-     voor 7 nachten exclusief maaltijden, maximaal 2 personen.

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.